Tippmann Big Game Greece “Operation Medusa”. H εκδήλωση χρωμοσφαίρισης (Paintball) για δεύτερη χρονιά στην Αίγινα.

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Ναυτική Βάση του Τούρλου η εκδήλωση χρωμοσφαίρισης (Paintball) Tippmann Big Game Greece “Operation Medusa", την οποία διοργανώνει η λέσχη χρωμοσφαίρισης Action Field με την υποστήριξη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού μέσω του Ταμείου Εθνικού Στόλου (ΤΕΣ). Η εκδήλωση ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή με τη γιορτή έναρξης στο χώρο του "In On The Beach".

Εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού, τους διοργανωτές και τους αθλητές που συμμετέχουν στην διοργάνωση υποδέχθηκε ο διοικητής της ναυτικής βάσης του Τούρλου κύριος Κυριάκος Κλώνος, που μαζί με τον αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας κύριο Δημήτρη Βοϊδονικόλα, μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal για το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα εξελιχθεί το επόμενο διήμερου. Στη διοργάνωση συμμετέχουν δεκάδες αθλητές από όλο τον κόσμο, την Ελλάδα και μία 11μελής ομάδα από από την Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png