Ο Παναιγιναϊκός, συμμετέχει σε 3 ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ, για το αγωνιστικό έτος 2023-2024.

Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.

Η ομάδα μας ο Παναιγιναϊκός , η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας, συμμετέχει για το αγωνιστικό έτος 2023-2024, σε 3 ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ:  Παίδων β- Παμπαίδες- YDER 14 , Μινι YDER 13.

Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία των Παίδων Β'- ο Παναιγιναϊκός. είναι πρώτος με 5 νίκες, σε αντίστοιχους αγώνες, στον όμιλο του.

Αποτελέσματα:

  • Χαν Νικαίας 55 - Παναιγιναϊκός.72
  • Παναιγιναϊκός. 55 - Αρης Νικαίας 51
  • Προφήτης Ηλίας 55 - Παναιγινιακός 83
  • Παναιγιναϊκός. 71 - Πήγασος Κορυδαλλού 37
  • Μίλωνας Νέας Σμύρνης 46 - Παναιγιναϊκός. 52

Τις επόμενες εβδομάδες ,και συγκεκριμένα την επομένη Κυριακή η ομάδας μας παίζει με Ερμή Πειραιά στην Αίγινα.

Στην ηλικιακή κατηγορία 14 – YDER Παμπαίδων , την Κυριακή 12-11-2023 η ομάδα μας έπαιξε με έσπερο Καλλιθέας εκτός έδρας , όπου η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Αλέξη Ιωαννίδη έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, και εκτός από τις εντυπώσεις , κέρδισε και τον αγώνα 35-72. Την επομένη Κυριακή η ομάδα μας παίζει Αίγινα.

Στην τρίτη ηλικιακή κατηγορία mini η YDER - 13, η ομάδα μας η αλλιώς Γαλανόλευκα αστέρια της ΕΟΚ, έπαιξε Σάββατο τον πρώτο της αγώνα στο κλειστό "Μάνος Λοΐζος" της Νίκαιας, με Άρη Νίκαιας, και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Στις 25-11-2023, η ομάδα μας παίζει στην Αίγινα.

Υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή μας Αλέξη Ιωαννίδη , ενός νέου προπονητή καλαθοσφαίρισης , για δεύτερη χρονιά, οι μικροί και μεγάλοι αθλητές μας μαθαίνουν μπάσκετ.

2 φορές την εβδομάδα προπονεί την ομάδα μας με πολύ μεγάλη επιτυχία ένας νέος προπονητής ο Διονύσης Σπύρου.

Ευχαριστούμε όλους τους επωνύμους , και ανώνυμους φίλους της ομάδας μας που βοηθάνε την ομάδα μας και στην φετινή δύσκολη αγωνιστική σεζόν 2023-2024 με 3 αγωνιστικά τμήματα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, που μεταφέρει έγκαιρα, και με ασφάλεια, τους αθλητές της ομάδας μας .

Ευχαριστούμε την Γ.Γ.Α ,τον Δήμο Αίγινας , Την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ΕΟΚ, τους ιατρούς Άρσο Γιώργο, Μαυροθαλασσίτη Χρυσόστομο , και Λογοθέτη Μανώλη, για την πολύτιμη βοήθεια τους , ώστε να παραμείνει το μπάσκετ της Αίγινας ζωντανό , παρά τις τεράστιες δυσκολίες.

Τα τελευταία 10 χρόνια η ομάδα μας είτε έχει 6 αγωνιστικά τμήματα , τα έτη 2015-2016-2017-2018, είτε 3 αγωνιστικά τμήματα , τα έτη 2013-2014, 2019-2020-2021-2022-2023, καταφέρνει να είναι συνεπέστατη πάντα στα ραντεβού των αγώνων, πολύ δύσκολο για νησιωτική ομάδα και ομάδα χωρίς γήπεδο, και πολλές φορές με διακρίσεις και επιτυχίες για το Αιγινήτικο μπάσκετ.

Οι αγώνες όμως με ομάδες του Πειραιά που έχουν κλειστό γήπεδο και κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα, και αγώνες ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, είναι άνισοι. Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα το νησί μας να αποκτήσει ένα γήπεδο κλειστό, για να ανέβει ακόμα περισσότερο ο Αιγινήτικος αθλητισμός με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png