Χαλκηδόνα-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 16η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0084-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με σκόρερ τους Λαλάι και Καλικαντή η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 της Χαλκηδόνας στο ‘Π. Νικολαΐδης’ για την 16η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Πειραιά, την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι νησιώτες του Θανάση Μπακόμητρου πήραν τη νίκη από το α’ ημίχρονο ουσιαστικά, καθώς και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο 25ο λεπτό ο Λαλάι με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Καλικαντή άνοιξε το σκορ, και τρία λεπτά αργότερα ο Καλικαντής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στη συνέχεια τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους οι μεν για να μειώσουν και οι δε για να αυξήσουν τη διαφορά, δίχως όμως αποτέλεσμα. Βάσει της γενικής εικόνας του παιχνιδιού, η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός κρίνεται δίκαιη.

Σκληρό με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα χαρακτήρισε το ματς ο τεχνικός των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος. "Προηγηθήκαμε νωρίς με 2-0 και στην συνέχεια κάναμε διαχείριση του υπέρ μας σκορ", τα λόγια του νεαρού προπονητή στο Aegina Portal. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Μπόλλα και Γκολέ. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Αμφιάλη. 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Φεϊζούλα, Ντελιλάι, Μελάς, Αγγελάκης (69’ Γκαρής), Τσελάι, (86’ Οικονόμου), Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης  , Καλικαντής, Χρυσοχόος (79’ Γκέκας). 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Α.Σ. Ποντίων 3-1, Αμφιάλη-Αναγέννηση Μοσχάτου 5-0, Χαραυγή-Ήφαιστος 5-0, Καραβάς-Νέο Ικόνιο 4-0 και Αετός Κορυδαλλού-Ηρακλής Νικαίας 1-0. Ο αγώνας Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου. 
Τέλος, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα αναρτήθηκαν από το επίσημο site της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής. Από την πλευρά της Α.Ε. Σαρωνικός και το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Πειραιά (ήττα με 3-0 στην Αίγινα), η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε τον Σταμάτη Μαρμαρινό (για αντιαθλητική, εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά) με ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού (υπότροπος) οκτώ (8) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 80,00€.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png