Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Γ.Σ.Κ. Ειρήνη 1-3 σετ. Για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG-5996-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός ηττήθηκε από την Ειρήνη Κορυδαλλού με 3-1 σετ, το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Η ομάδα του νησιού αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς, πληρώνοντας κυρίως την απειρία των νεαρών αθλητριών, οι οποίες σε καίρια σημεία του παιχνιδιού έδειξαν ιδιαίτερα αγχωμένες.

Από το Podcasting Feed της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η αναμέτρηση πάντως ήταν αμφίρροπη, με δύο ομάδες αγωνιστικά ισάξιες, με το συγκρότημα όμως του Κορυδαλλού να διαθέτει στο ρόστερ του δύο τρεις εξαιρετικές αθλήτριες που έκαναν τη διαφορά στον αγώνα. Στα αγωνιστικά τώρα, στο 1ο σετ οι γηπεδούχοι εμφάνισαν ένα καλό σε γενικές γραμμές πρόσωπο, και κατάφεραν να κάνουν μια σχετικά μεστή εμφάνιση, που τους έφερε στο 1-0 (25-20). Στο 2ο σετ οι ρολόι αντιστράφηκαν, με τις φιλοξενούμενες να μπαίνουν από την αρχή του σετ δυνατά, και παρά την αντίσταση των κοριτσιών της Σβέτλας Βασίλεβα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (25-20).

Το 3ο σετ ήταν πραγματικά ντέρμπι, αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε όταν είχε το προβάδισμα να ξεφύγει στο σκορ. Χαρακτηριστικό για το αμφίρροπο του παιχνιδιού , οι τελευταίοι πόντοι του σετ. Ο Σαρωνικός αν και βρέθηκε πίσω με 19-21, κατάφερε με όπλο το πιεστικό σέρβις να προσπεράσει με 22-21, αλλά ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων έφερε το 23-25 και το 1-2.

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό 3ο σετ, που καθήλωσε του φιλάθλους στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Με την ψυχολογία πλέον να είναι πεσμένη αλλά και την κόπωση από την  υπερπροσπάθεια των νεαρών αθλητριών, ο Σαρωνικός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στο 4ο σετ, με αποτέλεσμα η ομάδα της  Ειρήνης να φτάνει στο άνετο 25-13 και στο 3-1. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στην αναμέτρηση του ΕΠΑΛ, με τον κόσμο να χειροκροτεί και τις δύο ομάδες για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα των νησιωτών, οι οποίοι στα εκτός έδρας τα πηγαίνουν καλύτερα, καθώς σε δύο αγώνες μακριά από το ΕΠΑΛ, μετρούν ισάριθμες νίκες.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το ρόστερ της φετινής ομάδας του Σαρωνικού το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Κ-18, έχει μέσο όρο ηλικίας τα 13 έτη και είναι μακράν το πιο νεανικό του ομίλου.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η παρουσία του κ. Στάθη Στραβάκου ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας του Κορυδαλλού, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Ο εμβληματικός ηγέτης της ομάδας της Ειρήνης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Σαρωνικού για την υποδοχή και την φιλοξενία. 

Διαιτητές ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί τους Λέοντες Καμινίων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και 1ης του β´ γύρου.

Τα σετ 25-20, 20-25, 23-25, 13-25. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μαρμαρινού, Λιότσου, Μπόγρη, Λούβαρη, Δεδεγκίκα, Υζεηράι, Λαδά, Πιτσιλού, Χαλδαίου-Λοράνδου, Αλευροπούλου, Γιάννη, Μετούσι, Στρατηγού, Κοτρώτσιου.   

Γ.Σ.Κ. Ειρήνη (Λυκοδήμου): Αξιώτη, Κουβαλάκη, Λαγουδάκη Θ, Λάππα Α,Βασιλάκη, Ζαφειροπούλου, Κωστοπούλου, Λαγουδάκη Μ, Λάππα Δ, Ντούση, Παπαϊωάννου, Σαρίδη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png