Α.Ο. Ελευσίς - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_9144.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Ελευσίς στο κλειστό "2ο-4ο Γυμνάσιο Ελευσίνας", την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal





Το συγκρότημα της Σβέτλας Βασίλεβα πέρασε αλώβητο από την Ελευσίνα, σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε με προβλήματα. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13.00, όμως στο γήπεδο μέχρι εκείνη την ώρα, είχε κάνει την εμφάνιση της μόνο η Α' διαιτητής κ. Μανδρατζίδου (δεν είχε προσέλθει η Β' διαιτητής κ. Μπάκα).

IMG_9151.jpg
Η κ. Μανδρατζίδου μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς του πρωταθλήματος και της διαιτησίας, και με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, διηύθυνε μόνη της τον αγώνα. Μάλιστα δεν ανέβηκε στη σκάλα του διαιτητή αλλά βρέθηκε δίπλα στους πάγκους των δύο ομάδων (θέση του Β' διαιτητή). Παρά το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός, η νεαρή διαιτητής έβγαλε την αναμέτρηση χωρίς προβλήματα. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών.

IMG_9122.JPG
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Σαρωνικός δεν μπήκε με αρκετή διάθεση στο παρκέ του κλειστού της Ελευσίνας, παρόλα αυτά ήλεγχε πλήρως το σετ. Όταν βέβαια μετά από τις έντονες παρατηρήσεις και οδηγίες της κόουτς Βασίλεβα για πίεση στο σέρβις, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τη νησιωτική ομάδα, αφού δεν υπήρχε απάντηση από τις γηπεδούχες, οι οποίες εμφάνισαν πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τους. Έτσι ήρθε το άνετο 25-12, και το 0-1 για τις μπλε της Αίγινας. 

IMG_9093.jpg
Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός "πάτησε το γκάζι" και με καλή υποδοχή και άριστα τελειώματα, πήρε από την αρχή μεγάλο προβάδισμα το οποίο κράτησε με σχετική άνεση ως το τέλος, για να έρθει το 0-2 (12-25). Το 3ο σετ ήταν διαδικαστικό καθώς οι φιλοξενούμενες μπήκαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν αρχικά με 6-0.

IMG_9153.JPG
Το σκορ πήρε στην στη συνέχεια μεγαλύτερες διαστάσεις (15-3), με τα πράγματα να γίνονται πιο απλά. Με την κόουτς Βασίλεβα να δίνει χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες ηλικιακά βολεϊμπολίστριες, ο Σαρωνικός έφτασε χωρίς την παραμικρή αντίσταση στο 25-5 και στο 0-3. Μετά από εξαιρετικό σέρβις της Λούβαρη το οποίο δυσκόλεψε την υποδοχή των γηπεδούχων, η μπάλα πέρασε όπως όπως στο τερέν του Σαρωνικού, με την Λιότσου να βγάζει την άμυνα και την Μπόγρη να υψώνει στην Κοτρώτσιου η οποία με τη σειρά της κάρφωσε αποφασιστικά, χαρίζοντας έτσι τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της.

IMG_9094.jpg
Όπως είναι λογικό, ο τελευταίος πόντος έφερε σύσσωμη την αποστολή του Σαρωνικού να πανηγυρίζει στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλάθλους που συνόδευσαν την ομάδα να προσφέρουν απλόχερα το χειροκρότημα τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Κατερίνα Μανδρατζίδου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί η 3η και η 4η αγωνιστική. Το Σάββατο για την 3η αγωνιστική ο Σαρωνικός έχει ρεπό, ενώ την Κυριακή για την 4η αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται τον Γ.Α.Ν.Σ. Ίρις. 

Τα σετ 12-25, 12-25, 5-25. 


Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Αλευροπούλου, Κοτρώτσιου, Στρατηγού (λ), Κλώνου, Λιότσου (λ), Βρατσίστα, Λούβαρη,  Μπόγρη, Σακελλίου, Κοντράρου, Κλαρκ, Γιάνι. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png