Τριάντα χρόνια προσφοράς συμπληρώνει φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας.

Ένας από τους μακροβιότερους συλλόγους του νησιού είναι ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1978 και στην τριαντάχρονη πορεία προσέφερε με την παρουσία του ενεργά στην κοινωνία της Αίγινας. Σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν την οικογένεια, τη γυναίκα, το παιδί. Για το σκοπό αυτό οργάνωσε εκδηλώσεις και ομιλίες, ενημερώνοντας και στηρίζοντας τον πιο σημαντικό πυρήνα του νησιού: την οικογένεια.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το Δήμο της Αίγινας και άλλους φορείς του νησιού συμμετείχε ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, ασχολήθηκε και προσέφερε στην πολιτιστική μας κληρονομιά και την παράδοση μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της προσφορά του ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, διατηρεί εδώ και είκοσι χρόνια τμήμα παραδοσιακών χωρών το οποίο έχει κερδίσει διακρίσεις σε σχετικού διαγωνισμούς, ενώ συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις του νησιού.

Καταλήγοντας, θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του συλλόγου καθώς διατηρεί τμήματα, που σε συνεργασία με άλλους φορείς όπως το Υπουργείο Γεωργίας, στα οποία διδάσκονται κοπανέλι και άλλα. Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας θα γιορτάσει τρεις δεκαετίες προσφοράς σε ειδική εκδήλωση που προγραμματίζουν τα μέλη του για το καλοκαίρι.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png