Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας. Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Δελτίο Τύπου.

Εκ της διοικήσεως της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας Αίγινα , 10 Απριλίου 2024

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι ,
Με το παρών δελτίο τύπου, θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς όλους , ότι μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, λήγει και η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, καθώς και των επιτροπών αυτής και βάσει καταστατικού, θα κηρυχτούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου, τριετούς διάρκειας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση αλλά και βαρύ το αίσθημα της ευθύνης της αποφάσεως μας , νιώθοντας παράλληλα ότι ανήκουμε σε ένα πολύ μεγάλο κύκλο ο οποίος ολοκληρώθηκε , αποφασίσαμε , να μην διεκδικήσουμε εκ νέου την διοίκηση της ομάδας και κατόπιν τούτου , να αναζητήσουμε τη διάδοχη κατάσταση , η οποία θα οδηγήσει διοικητικά το σωματείο την επόμενη μέρα.

Για όλους αυτούς τους λόγους , καλούμε , όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, αλλά και φίλους της ομάδας , που θέλουν να συμμετέχουν στο μέλλον του Σαρωνικού, σε γενική συνέλευση την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 , στα γραφεία του συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας , στις 17:00 το απόγευμα.

Η παρουσία όλων όσων πραγματικά ενδιαφέρονται , είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομαλή συνέχεια αλλά και τη περεταίρω ανάπτυξης της ομάδας του νησιού μας και θεωρούμε ότι μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις ούτε περισσεύει, ούτε πρέπει να λείπει κανείς.

Για το Δ.Σ.

ο πρόεδρος
Τριανταφυλλάκης Νικόλαος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png