Επιστολή του κ. Αργύρη Μεθενίτη για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μετά και τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου και την επανεκλογή μου ως Κοινοτικού συμβούλου Βαθέως δηλώνω και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω καλά: Να είμαι παρόν και να διεκδικώ αθόρυβα αλλά και με θόρυβο αν χρειαστεί, αυτά που δικαιούται ο τόπος μου.

Ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία με τους εκλεγμένους συντοπίτες μου. Τα έργα πνοής που χρειάζεται το χωριό μας, οι αρμοδιότητες που πρέπει να δοθούν στην κοινότητα, το ανοικτό κοινοτικό κατάστημα με on line σύνδεση με τα κεντρικά, και η ανάδειξη τουριστικά και πολιτιστικά του τόπου μας, είναι κοινά ζητούμενα.

Οι κοινοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι οι συγχωριανοί μου πρέπει μέσα από συλλογικές διαδικασίες να ορίζουν το μέλλον τους, και η γνώμη τους να έχει βάρος στις αποφάσεις της διοίκησης. Είμαι έτοιμος για συνεργασία, αλλά και για σύγκρουση αν το χωριό μας παραμείνει στο περιθώριο και κοιτάζει από μακριά τα μεγάλα έργα στην υπόλοιπη Αίγινα.

Δεν συμβιβάζομαι με λίγα μέτρα τσιμέντου  και πίσσας. Το Βαθύ, η Σουβάλα και οι Άγιοι χρειάζονται ριζικές αλλαγές, τολμηρές αποφάσεις και έργα υποδομών που θα κάνουν την Βόρεια Αίγινα ισάξια και ισότιμη με το υπόλοιπο νησί.

Με εκτίμηση
Mεθενίτης Ανάργυρος