Επακούμβηση σκαφών στο λιμάνι της Πέρδικας. Συνελήφθη ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του ενός σκάφους.

DSC_0069-limeniko-22-1.jpg
Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Αίγινας για περιστατικό επακούμβησης σκαφών στο λιμάνι της Πέρδικας. Συγκεκριμένα Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες επακούμβησε κατά την πρόσδεση του σε έτερο ελλιμενισμένο Ε/Π – Τ/Ρ σκάφος. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από τον έλεγχο τον εγγράφων του σκάφους με τους επιβαίνοντες, προερχόμενο από ναυπηγείο της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι πραγματοποίησε πλου χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα ναυτιλιακά έγγραφα, ενώ το πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης του σκάφους είχε λήξει.

Από τη Λιμενική Αρχή της Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 63χρονος κυβερνήτης του σκάφους καθώς και ο 64χρονος συγκυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 235 του Ν.Δ. 187/1973 (Παράβασης υπηρεσιακών υποχρεώσεων πλοιάρχου και πληρώματος) και του άρθρου 291 του Π.Κ. (Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών).

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png