«Μια καριέρα: η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη». Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψαρρά στην Αίγινα.

20230422_203421-psaras-paroysiasi-vivliou-01.jpg

Στο ξενοδοχείο "Δανάη" το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσιάστηκε από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας και τις εκδόσεις "Νήσος", το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά με τίτλο: "Μια καριέρα: η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη". Την εκδήλωση προλόγισαν εκ μέρους της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής και ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός, συντονιστής της Οργάνωσης. 


Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο κ. Κώστας Γαβρόγλου, πρώην Υπουργός Παιδείας, κ. Γιάννης Μοίρας, πολιτικός αναλυτής και κ. Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος-συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντόνισε ο δημοσιογράφος από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θανάσης Λαζαρίδης.

20230422_203421-psaras-paroysiasi-vivliou-02.jpg

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ. Θοδωρής Δρίτσας, κ. Τασία Χριστουδουλοπούλου, κ. Γεωργία Γενιά, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παντελής Μεθενίτης, κ. Μανώλης Λογοθέτης, κ. Αντώνης Ντελής, ο κ. Νίκος Μπελαβίλας Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά η κ. Κατερίνα Λογοθέτη περιφερειακή σύμβουλος, της Περιφέρειας Αττικής, η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας κ. Σίλα Αλεξίου, ο κ. Γιώργος Γαβρίλης, υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, ο κ. Χρήστος Δρίβας, πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας, ο πρώην βουλευτής κ. Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ένα μεγάλο κοινό που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

"Στο επίσημο βιογραφικό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στα βάσανα που τράβηξε από μωρό την περίοδο της δικτατορίας, στη βράβευση του από το Αμερικανικό Κολλέγιο και το Χάρβαρντ, στην επιστημονική ειδίκευσή του σε ζητήματα εσωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων, στη δεκαετή επιτυχημένη σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, και τελικά στην πολιτική του σταδιοδρομία με εφόδιο τις σπουδές του και τις αξίες του φιλελευθερισμού, του πατριωτισμού και του ευρωπαϊκού ιδεώδους.

Η μελέτη του πλήθους των στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα των δικών του ντοκουμέντων δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα , τόσο για την προσωπική του επιστημονική και πολιτική διαδρομή, όσο και για τις πραγματικές πολιτικές θέσεις που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο πάντα την ανάδειξή του στην πολιτική κορυφή.

Αυτή τη διαδρομή εξιστορεί τούτο το βιβλίο. Κι αυτή την εικόνα επιχειρεί να ελέγξει, στηριγμένο σε ντοκουμέντα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png