Συνάντηση εργασίας του αντιδημάρχου αθλητισμού κ. Νίκου Μαρίνου, με προέδρους και συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Νίκος Μαρίνος: Ο Αθλητισμός και οι υποδομές του, μας αφορούν όλους.
Πραγματοποιήθηκε χθες 22-1-24 στην Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης η πρώτη συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών από τα συμβούλια διοίκησης των Δημοτικών Κοινοτήτων και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή των ζητημάτων που αφορούν τον Αθλητισμό τόσο στις υποδομές, όσο και στις αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο το νησί. Πρωταρχικό μέλημα όλων, συνιστά η ασφάλεια στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και η αναβάθμισή τους. Ο κοινός στόχος του Δήμου και των Κοινοτήτων είναι διττός. Αφενός, η δημιουργία των προϋποθέσεων για την κατασκευή νέων χώρων άθλησης και συντήρησης των υπαρχόντων και αφετέρου η Αίγινα να αποτελεί ελκυστικό προορισμό για την ανάληψη αθλητικών διοργανώσεων που ξεπερνούν τα όρια του νησιού μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι με την εύρυθμη συνεργασία όλων των φορέων, ιδιωτών, απλών πολιτών αλλά και με την αρωγή της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας Νήσων, η Αίγινα θα επανατοποθετηθεί στον αθλητικό χάρτη της χώρας και οι Αιγινήτες θα αποκτήσουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται ,στον πολύπαθο για το νησί μας, αθλητισμό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν:

1. κ. Ανθίπη Γελαδάκη, Πρόεδρος ΔΚ Αίγινας
2. κ. Δημήτρης Κουκούλης, Σύμβουλος ΔΚ Αίγινας
3. κ. Ηλίας Γρυπαίος, Πρόεδρος ΔΚ Βαθέως
4. κ. Αργύρης Μεθενίτης, Σύμβουλος ΔΚ Βαθέως
5. κ. Μηνάς Γιαννούλης, Πρόεδρος ΔΚ Κυψέλης
6. κ. Κώστας Πούντος, Σύμβουλος ΔΚ Κυψέλης
Οι Πρόεδροι της ΔΚ Μεσαγρού ,κ. Μανώλης Λεούσης και ΔΚ Πέρδικας, κ.Σάκης Μούρτζης,σε τηλεφωνική τους επικοινωνία δεν μπορούσαν να παρευρεθούν και μας ενημέρωσαν για τα ζητήματα των Κοινοτήτων.

Από το Γραφείο Τύπου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png