Η παρουσίαση της μελέτης για την ανάπλαση της πλατείας στον Πύργο του Μαρκέλλου και την ανάπλαση της πλατείας της "Παναγίτσας".

20230606_190502-00.jpg

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, η παρουσίαση της μελέτης με τίτλο: "Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Αίγινας", για την πλατεία του Πύργου του Μαρκέλλου και την πλατεία δίπλα στην "Παναγίτσα".


Στην παρουσίαση που συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικών Επιτροπών, εκπρόσωποι συλλόγων και πολίτες του νησιού, χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.

Επίσης, συμμετείχαν, ο κ. Σταύρος Βεϊόγλου, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων (Τ.Τ.Υ.Δ.Ν) που ανέπτυξε το θέμα: "Η Τ.Τ.Υ.Δ.Ν και ο Δήμος Αίγινας", ο κ. Καρατζάς Χριστόφας, Αρχιτέκτων Μηχανικός, που παρουσίασε τη μελέτη "Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Δ. Αίγινας: «Ανάπλαση Πλατείας Μάρκελλου και Πλατείας Παναγίτσας" και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png