Εγκρίθηκε και κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την επισκευή των κτηρίων του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ασωμάτων και του Δημοτικού Σχολείου - Γυμνασίου Μεσαγρού, ύψους 272.671 ευρώ.

dimotiko-agion-asomaton-00.JPG

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023, εγκρίθηκε το 2ο Πρακτικό και κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός "Αποκατάσταση Επικινδυνότητας και Επισκευή Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Αίγινας". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα επί τεσσάρων ψηφισάντων μελών: 

1) Την έγκριση του από 24-05-2023 (2ου Πρακτικού), από την επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 176/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας (ΑΔΑ: 974ΦΩ68-Ζ3Δ) για τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού.

2) Την οριστική κατακύρωση του εν λόγω ηλεκτρονικού διαγωνισμού στον οικονομικό φορέα που προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, με μέσο ποσοστό έκπτωσης δεκαπέντε και εξήντα εννέα τοις εκατό (15,69 %), επί των τιμών του τιμολογίου μελέτης, συνολικού ποσού 219.896,39 €, πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο αφορά στην επισκευή των σχολικών κτηρίων του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ασωμάτων και του Δημοτικού Σχολείου - Γυμνασίου Μεσαγρού.

Οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν περιγράφονται στην 189/ 2021 μελέτη του ΤΤΥΝΔ tης Περιφέρειας Αττικής και περιληπτικά είναι:

  • Εκσκαφές, καθαιρέσεις, φορτοεκφορτώσεις
  • Σκυροδετήσεις μετά των οπλισμών και των απαιτούμενων ξυλοτύπων
  • Κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας
  • Κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων
  • Επιστρώσεις επιφανειών στίβου με συνθετικό τάπητα
  • Εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων
  • Αντικατάσταση ξύλινων θυρών
  • Κατασκευή νέων επιχρισμάτων
  • Εκτέλεση χρωματισμών
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται 9 μήνες από τον ορισμό Επιβλέποντος της Διευθύνουσας Υπηρεσίας. 

Εργοδότης ή κύριος του έργου και φορέας κατασκευής του έργου είναι ο Δήμος Αίγινας.  Προϊσταμένη αρχή είναι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας, Διευθύνουσα Υπηρεσία :Τ.Τ.Υ.Ν.Δ Δ.Τ.Ε Π.Ε Πειραιά και Νήσων, Αρμόδιο Τεχνικό Συμβούλιο: ΣΔΕΠΑ Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Αττικής. 

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png