Πλαστικά κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε δύο σημεία της οδού Τότη Χατζή. Λανθασμένη είναι η αναρτημένη απόφαση.

20230612_094454-paidiki-xara-kolonakia.jpg

Πλαστικά κολωνάκια θα τοποθετηθούν σε δύο σημεία της οδού Τότη Χατζή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σε συνεδρίαση που έγινε στις 12 Μαΐου 2023. Σύμφωνα με την τοποθέτηση του προέδρου το θέμα αφορά στην ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών της Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να τοποθετηθούν εύκαμπτα πιστοποιημένα κολωνάκια επί της οδού Τότη Χατζή στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πέρδικα και συγκεκριμένα α) από τη διασταύρωση με την οδό Φανερωμένης έως και την προβολή του καταστήματος Δρομάκι και β) από την προβολή της παιδικής χαράς έως και την είσοδο αυτής. 

Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση μετά από πρόταση του προέδρου της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη, ο οποίος είπε ότι σε αυτά τα σημεία οι γονείς με τα καροτσάκια ή αμαξίδια ΑΜΕΑ αναγκάζονται να βγουν στο δρόμο προκειμένου να διασχίσουν την περιοχή. Η πρόταση του κ. Κασιμάκη, αναφορικά με την περιοχή της παιδικής χαράς, ήταν τα κολονάκια να ξεκινούν από το κατάστημα cafe - bar που υπάρχει εκεί μέχρι και την είσοδο της παιδικής χαράς. Αυτό επανέλαβε και ο κ. Γιάννης Ζορμπάς για την εγγραφή της απόφασης στα πρακτικά. Ωστόσο η απόφαση που έχει δημοσιευθεί αναφέρει "από την προβολή της παιδικής χαράς", γεγονός που σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η ομόφωνα η επιτροπή, αλλά και το σκεπτικό της απόφασης είναι λάθος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png