Την παραχώρηση θέσης προσωρινής στάθμευσης για το φαρμακείο της Αγίας Μαρίνας, ενέκρινε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

20231024_130440-farmakeio-2.jpg

Δημοσιεύθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2023, η απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που συνεδρίασε στις 24 Οκτωβρίου 2023, με θέμα: "Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης παραχώρησης θέσης προσωρινής στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητας Μεσαγρού Αίγινας (σχετ. Το υπ’ αρ. πρωτ. 6669/09.06.2023 υπηρεσιακό σημείωμα της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Αίγινας)". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα στα μέλη της Ε.Π.Ζ. έθεσε υπόψη α) την με αριθμό πρωτ. 4351/6- 4-2023 αίτηση του κ. Σ.Ν., β) το με αριθμό πρωτ. 4351/27-4-2023 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και γ) το με αριθμό πρωτ. 9/11-5-2023 έγγραφο της Κοινότητας Μεσαγρού Αίγινας με συνημμένη την με αριθμό 5.2023 απόφαση της Κοινότητας Μεσαγρού.

Η Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία 5 υπέρ και 1 κατά, ότι: Εγκρίνει την παραχώρηση θέσης προσωρινής στάθμευσης για το Φαρμακείο της Αγίας Μαρίνας, επί της οδού Καρυάτιδων για όλο το εικοσιτετράωρο, με την προϋπόθεση η θέση αυτή να χρησιμοποιείται αποκλειστικά, για την εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών και για άτομα με κινητικά προβλήματα".

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζίτζης Φίλιππος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος καθώς είναι υπέρ του να δίνεται θέση προσωρινής στάθμευσης σε όλους όσους το ζητούν.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 11/2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png