Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αγορά ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού, προϋπολογισμού 205.000 ευρώ.

leoforeio-dimou-aeginas-00.jpg
Τη μελέτη και τους όρους διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 165.322 ευρώ, πλέον 39.677 ευρώ ΦΠΑ και γενικό σύνολο 205.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2023

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γιάννης Ζορμπάς ανέφερε προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ότι η  μελέτη αφορά στην προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού. 

Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της υπηρεσίας διοίκησης του Δήμου, μαθητών και δημοτών σε έκτακτες περιπτώσεις, μετακίνηση για πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, εκδρομές, επισκέψεις, μετακινήσεις για αθλητικές διοργανώσεις, είναι αναγκαία η προμήθεια ενός λεωφορείου. 
 
Στην εισήγησή του ο κ. Ζορμπάς ανέφερε ότι η εν λόγω προμήθεια είχε ήδη καταστεί και εξακολουθεί να είναι απολύτως αναγκαία.

Η έλλειψη μέσου μαζικής μεταφοράς για τις υπηρεσιακές τακτικές και έκτακτες μετακινήσεις του προσωπικού του Δήμου Αίγινας και έκτακτες για πολίτες, μαθητές, καθώς και ατόμων που τελούν σε οικονομική αδυναμία, είναι ένα κώλυμα στην ομαλή και απρόσκοπτη χρήση των υπηρεσιών του Δήμου και η άρση του ενισχύει την ίση πρόσβαση για όλους/ες σε βασικά αγαθά, π.χ παιδεία, υγεία, ευ ζην, αθλητισμός
πολιτισμός.
 
Η δαπάνη για την προμήθεια έχει προϋπολογιστεί ενδεικτικά στο συνολικό ποσό των διακοσίων πέντε χιλιάδων ευρώ (205.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, και θα βαρύνει σχετικό Κωδικό Αριθμό (Κ. Α) 10.7132.04 και 25.7132.03, ο οποίος θα εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου Αίγινας έτους 2023. 

Η δημοπράτηση της προμήθειας θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ο οποίος θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του ΕΣΗ∆ΗΣ, µε κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, και σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
 
Η επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση και η απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 212 / 2023.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png