Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών και παροχής υπηρεσιών – εργασιών, του Δήμου Αίγινας.

oikonomiki-epitropi.jpg

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς στις 22 Δεκεμβρίου 2023, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η "Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης αυτών έτους 2024, άρθρου. 221 του Ν.4412/2016".
 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής, διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 που θα διενεργηθούν για το έτος 2024, αποτελούμενη από τους εξής υπαλλήλους του Δήμου:

Τακτικά μέλη:

1 Σοφία Χατζίνα Δημοτική - Υπάλληλος
2 Νεκτάριος Μητσός - Δημοτικός Υπάλληλος
3 Κατερίνα Νασιώκα  - Δημοτική Υπάλληλος

Αναπληρωματικά μέλη:

1 Ζωή Μαρμαρινού Δημοτική Υπάλληλος
2 Δώρα Παπαδοπούλου Δημοτική Υπάλληλος
3 Ευάγγελος Χατζής Δημοτικός Υπάλληλος

Επίσης, τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής  διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών παροχής υπηρεσιών ερ γασιών του άρθρου. 221 του Ν. 4412/2016 που θα διενεργηθούν για το έτος 2024, αποτελούμενη από τους εξής υπαλλήλους του Δήμου:

Τακτικά μέλη:

1 Σοφία Χατζίνα Δημοτική - Υπάλληλος
2 Νεκτάριος Μητσός - Δημοτικός Υπάλληλος
3 Κατερίνα Νασιώκα  - Δημοτική Υπάλληλος

Αναπληρωματικά μέλη: 

1 Δώρα Παπαδοπούλου Δημοτική Υπάλληλος
2 Αγγέλα Ταλέβη Δημοτική Υπάλληλος
3 Ευγενία Λέκκα Δημοτική Υπάλληλος

Οι παραπάνω επιτροπές, υπό Ι και ΙΙ, στο πλαίσιο των διαδικασιών σύναψης Δημοσίων έχουν ιδίως τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α) αξιολογούν τις προσφορές ή αιτήσεις συμμετοχής των προσφερόντων ή υποψηφίων.
β) ελέγχουν την καταλληλότητα των προσφερόντων ή υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης. 
γ) ελέγχουν και αξιολογούν τις προσφορές.
δ) στο πλαίσιο ανταγωνιστική διαδικασίας με διαπραγμάτευση, ανταγωνιστικού διαλόγου ή σύμπραξης καινοτομίας, διαπραγματεύονται με τους προσφέροντες ή υποψηφίους.
ε) εισηγούνται τον αποκλεισμό των προσφερόντων ή υποψηφίων από τη διαδικασία, την απόρριψη των προσφορών, την κατακύρωση των αποτελεσμάτων, την αποδέσμευση των εγγυήσεων, τη ματαίωση της διαδικασίας.
στ) γνωμοδοτούν για κάθε άλλο θέμα που ανακύπτει κατά τη διαδικασία ανάθεσης.
ζ) στο στάδιο της εκτέλεσης γνωμοδοτούν για κάθε θέμα που ανακύπτει από τη σύμβαση και ιδίως επί της παράτασης του συμβατικού χρόνου, κάθε άλλης τροποποίησης της σύμβασης και της έκπτωσης του αναδόχου.

Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους τα όργανα αυτά εκδίδουν γνώμη (συμπεριλαμβανομένης της βαθμολόγησης) μετά από ψηφοφορία επί των επικρατέστερων προτάσεων (π.χ. βαθμολόγησης). Η γνώμη (π.χ επί της βαθμολόγησης) του οργάνου είναι η πρόταση που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των παρόντων. Δεν επιτρέπεται η γνώμη των οργάνων αυτών να προκύπτει από το μέσο όρο των προτάσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png