Το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε την υποβολή αίτησης στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 6 ατόμων,  στο πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών.

dimotiko-limeniko-tameio.jpg
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου 2024, την υποβολή αίτησης στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 6 ατόμων, στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ισόχρονης επέκτασης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, με βάση δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ, καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 έως 67 ετών: 

α) τα ενδιαφερόμενα ΝΠΔΔ, 

β) οι επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημόσιου τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα και γ) οι επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα.

Το ποσό επιχορήγησης από τον ΟΑΕΔ ανέρχεται στο 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 750 ευρώ μηνιαίως ενώ η διάρκεια της επιχορήγησης/προγράμματος ορίζεται στους 12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12. 

Σύμφωνα με την σχετική εισήγηση του προέδρου κ. Γιάννη Ζορμπά, με δεδομένο ότι ορισμένες υπηρεσίες του Λιμενικού Ταμείου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία τους, λόγω έλλειψης προσωπικού, υποβάλλεται αίτημα προς τον ΟΑΕΔ προκειμένου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα που θα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του.

Οι προτεινόμενες ειδικότητες είναι οι εξής:

  • Δύο άτομα ΔΕ Γενικών Καθηκόντων
  • Δύο άτομα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων
  • Δύο άτομα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
 
Το μηνιαίο μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος των ωφελούμενων - προσκληθέντων θα καλυφθεί κατά 75% από τον ΟΑΕΔ και κατά 25% από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png