Έγκριση πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης, στο Δήμο Αίγινας, για τα έτη 2025 – 2028.

programmatismos-proslipseon.jpg

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2024, συζητήθηκε το θέμα: "Λήψη απόφασης περί έγκρισης Πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης στο Δήμο Αίγινας για τα έτη 2025 – 2028 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 4590/2019".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4590/2019 μέχρι το πέρας του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους, τα αρμόδια Υπουργεία αποστέλλουν στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης επικαιροποιημένα τετραετή σχέδια προγραμματισμού ανθρώπινων πόρων, στα οποία περιλαμβάνονται για κάθε έτος της επόμενης τετραετίας:

α. Οι εκτιμήσεις των αποχωρήσεων προσωπικού,
β. το σύνολο των υφιστάμενων και των εκτιμώμενων κενών θέσεων προσωπικού,
γ. οι στρατηγικές προτεραιότητες του φορέα για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του,
δ. οι εκτιμώμενες ανάγκες σε προσωπικό ανά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα και οι τρόποι κάλυψης αυτών, μέσω μετατάξεων ή προσλήψεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,
ε. τα προαπαιτούμενα των στοιχείων α’, β’, γ’, δ’, για τους εποπτευόμενους φορείς και τις οικείες ανεξάρτητες αρχές

Το Υπουργείο Εσωτερικών λαμβάνοντας υπόψη τον πολυετή προγραμματισμό κάθε φορέα, συντάσσει συγκεντρωτικό τετραετές σχέδιο προγραμματισμού προσλήψεων, το οποίο υποβάλλεται στο Υπουργείο Οικονομικών και αξιολογείται ως προς τις δημοσιονομικές του επιπτώσεις, προκειμένου να ενσωματωθεί στο εκάστοτε Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.
Πριν την υποβολή των σχεδίων Πολυετούς Προγραμματισμού Προσλήψεων από το Δήμο, απαιτείται η λήψη σχετικής απόφαση της οικείας Δημοτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την σχετική εισήγηση που ψήστηκε ομόφωνα, η Δημοτική Επιτροπή  Τον πολυετή προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού για τα έτη 2025 – 2028 με σκοπό την ενίσχυση και αναβάθμιση του Δήμου Αίγινας στις ακόλουθες ειδικότητες:
 screenshot.1257.png
screenshot.1258.png

Για τη δαπάνη της πρόσληψης του ανωτέρω προσωπικού θα προβλεφθούν οι αναγκαίες πιστώσεις στους σχετικούς Κ.Α. μισθοδοσίας του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2025 (τελευταίο τετράμηνο)και όλων των επόμενων ετών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png