Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την αγορά ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αίγινας.

dimotiki-epitropi-leoforeio.jpg

Κατακυρώθηκε από την Δημοτική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 17 Απριλίου 2024, ο δημόσιος διαγωνισμός για την προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, αφορούσε στην προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της υπηρεσίας διοίκησης του Δήμου.

Σύμφωνα με την σχετική εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, ως προέδρου της επιτροπής, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών και δημοτών σε έκτακτες περιπτώσεις, μετακίνηση για πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, εκδρομές, επισκέψεις, μετακινήσεις για αθλητικές διοργανώσεις, είναι αναγκαία η προμήθεια ενός λεωφορείου. Η εν λόγω προμήθεια είχε ήδη καταστεί και εξακολουθεί να είναι απολύτως αναγκαία. Η έλλειψη μέσου μαζικής μεταφοράς για τις υπηρεσιακές τακτικές και έκτακτες μετακινήσεις του προσωπικού του Δήμου Αίγινας και έκτακτες για πολίτες, μαθητές, καθώς και ατόμων που τελούν σε οικονομική αδυναμία, είναι ένα κώλυμα στην ομαλή και απρόσκοπτη χρήση των υπηρεσιών του Δήμου και η άρση του ενισχύει την ίση πρόσβαση για όλους/ες σε βασικά αγαθά, π.χ παιδεία, υγεία – ευ ζην, αθλητισμός πολιτισμός. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Aegina Portal tη μελέτη και τους όρους διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 165.322 ευρώ, πλέον 39.677 ευρώ ΦΠΑ και γενικό σύνολο 205.000 ευρώ, είχε εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2023.

Στη συνεδρίαση της 17ης Απριλίου 2024, η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση του Πρακτικού 4, των δικαιολογητικών κατακύρωσης του
ανοικτού ηλεκτρονικού δημόσιου διαγωνισμού και την ανάδειξη του οικονομικού φορέα ως οριστικού αναδόχου και την κατακύρωση της
σύμβασης.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png