Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Χλόης.

DSC_0050-dimotikos-paidikos-stathmos-aeginas.jpg 
Δημοσιεύθηκε σήμερα η διακήρυξη του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια εξοπλισμού του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Χλόης. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η  προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας, στην περιοχή «Χλόη», για το έτος 2023. Περιλαμβάνονται τρεις ομάδες: Στην Ομάδα Α - Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, στην Ομάδα Β' προμήθεια ειδικού εξοπλισμού, που απαιτείται για την λειτουργία της δομής και στην Ομάδα Γ - Προμήθεια ειδικού εξοπλισμού παιδικών σταθμών, έπιπλα, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, παιχνίδια εσωτερικού χώρου και γωνίες ενασχόλησης.
 
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας (πιστώσεις για το έτος 2023) ανέρχεται στο ποσό των 52.419,36 ευρώ + ΦΠΑ 24%: 12.580,65 ευρώ, δηλαδή σύνολο 65.000,00 ευρώ και η δαπάνη θα καλυφθεί σύμφωνα με την υπ' αρ. 92/2018 απόφαση του ΔΣ Αίγινας.
 
Η Πράξη του Δήμου Αίγινας εντάχθηκε στο πρόγραμμα: "Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017", στις 16 Μαΐου 2019.
 
Η πηγή της χρηματοδότησης προέρχεται από ΠΔΕ του Υπουργείου Εσωτερικών με ποσό 50.000 ευρώ και ιδίους πόρους 15.000 ευρώ απόφαση 198/2018.

Υπενθυμίζεται ότι με την 6η τροποποίηση της πρόσκλησης στις 21 Δεκεμβρίου 2022, τροποποιήθηκε η ημερομηνία λήξης της εφαρμογής του προγράμματος και ορίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
 
Καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των προσφορών στον διαγωνισμό του Δήμου Αίγινας είναι η 7η Δεκεμβρίου 2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png