Την κατάργηση της θέσης του περιπτέρου, που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο του Βογιατζή, στην παραλία της Αίγινας, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

20231123_133306.jpg

Την κατάργηση της θέσης του περιπτέρου, που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο του Βογιατζή, στην παραλία της Αίγινας, αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Επίσης, ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του με απόφαση δημάρχου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα με την απόφαση 569 / 2023 του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, στις 22 Νοεμβρίου 2023, ανακλήθηκε η υπ' αριθμ. οικ. 29474/11-10-1992, εκδοθείσα από τον Νομάρχη Πειραιά, άδεια παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου, που βρίσκεται επί της Λ. Δημοκρατίας, στην πόλη της Αίγινας, η οποία παύει εφεξής να ισχύει, λόγω θανάτου της δικαιούχου, στην οποία είχε χορηγηθεί - μεταβιβαστεί.

Επίσης, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε στις 24 Οκτωβρίου 2023, με ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση και λήψη απόφασης "περί κατάργησης θέσης περιπτέρου ευρισκόμενου επί της Λεωφ. Δημοκρατίας στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας έναντι του διατηρητέου κτηρίου «Βογιατζή»", αποφάσισε με 4 υπέρ και 2 κατά, "την κατάργηση της θέσης του κενωθέντος περιπτέρου ευρισκόμενου επί της Λεωφ. Δημοκρατίας στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας έναντι του διατηρητέου κτηρίου Βογιατζή".

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καραγιάννης Δημήτριος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος διότι είναι υπέρ της μεταφοράς της θέσης του κενωθέντος περιπτέρου σε έτερο σημείο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζίτζης Φίλιππος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος καθώς είναι υπέρ νέας μίσθωσης του κενωθέντος περιπτέρου ή αξιοποίησής του από το Δήμο με σκοπό την παροχή πληροφοριών σε επισκέπτες του νησιού.

Η Επιτροπή θα εισηγηθεί την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png