Πλούσιο πακέτο παροχών για τον 2ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας».

ellanios-dinas-aegina.jpg

2ος αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας». Δελτίο Τύπου.

Ανανεωμένος και με πολλές παροχές ο 2ος αγώνας βουνού «Ελλάνιος Δίας». Αλλαγές έχουν γίνει στην μεγάλη διαδρομή των 23χλμ καθώς και στην μικρή των 8χλμ όπου προστέθηκε η κατηγορία μαθητών Γυμνασίου- Λυκείου με ξεχωριστή απονομή.

Η Saronic Ferries, ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, για άλλη μια φορά θα προσφέρει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των αθλητών και συνοδών (ένας αθλητής με έναν συνοδό). Η διοργάνωση επίσης έχει μεριμνήσει και για δωρεάν μεταφορά όσων αθλητών το δηλώσουν από το λιμάνι της Αίγινας στο χώρο εκκίνησης του αγώνα και πίσω. Οι συνοδοί θα έχουν ένα αντίτιμο της τάξης των 5ευρώ για την μεταφορά τους.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως 24 Σεπτεμβρίου διεκδικούν τα εξής δώρα κατόπιν κληρώσεως:

  1. Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στα διαμερίσματα ΟΣΤΡΙΑ
  2. Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο ξενοδοχείο ΔΑΝΑΗ
  3. Ένα γεύμα για δύο άτομα στην ταβέρνα ΟΣΤΡΙΑ
  4. Ένα γεύμα για δύο άτομα στο café-bar ΝΗΣΟΣ

Υπάρχουν όμως και δώρα αποκλειστικά για τους Αιγινήτες που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως 24 Σεπτεμβρίου, προσφορά του χορηγού LaliBay Resort & Spa και είναι τα εξής:

  1. Ένα μασάζ διάρκειας 40΄
  2. Ένα υδρομασάζ σε εξωτερική πισίνα και χρήση σάουνας και χαμάμ
  3. Ένα υδρομασάζ σε εξωτερική πισίνα και χρήση σάουνας και χαμάμ

Δώρα όμως θα κληρωθούν από χορηγούς και την ημέρα του αγώνα.

Επιπλέον σε όλους τους νικητές στα 23χλμ, 8χλμ τρέξιμο , 8χλμ μαθητικός αγώνας και στους παιδικούς αγώνες των 500μ και 1000μ θα δοθούν σακουλίτσες με τοπικά προϊόντα. Ιδίως όμως στους Αιγινήτες θα δοθούν ξεχωριστά δώρα.

  1. Στα 23χλμ και στα 8 χλμ ο 1ος Αιγινήτης και η 1η Αιγινήτισσα θα έχουν ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο από το γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ.
  2. Στα 8χλμ μαθητικός αγώνας στον 1ος Αιγινήτη και στην 1η Αιγινήτισσα θα δοθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μάρκας ASICS από το κατάστημα PURE SPORTS , ο 2ος και η 2η ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο από το γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ και ο 3ος και η 3η ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ.

Για όλους τους αθλητές θα υπάρχει  εκτός από τους σταθμούς υδροδοσίας/τροφοδοσίας και πλούσιος μπουφές στον τερματισμό μαζί με μπύρα ΦΙΞ άνευ αλκοόλ.

Ελάτε στην Αίγινα για έναν όμορφο αγώνα. Όσοι αθλητές το επιθυμούν μπορούν να έρθουν και αυθημερόν καθώς ο αγώνας θα ξεκινήσει γύρω στις 11πμ.(Αναμένουμε τα δρομολόγια της Saronic Ferries). 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png