Ο προπονητής του Παναιγιναϊκού Αλέξανδρος Ιωαννίδης, μιλάει για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε και το Summer Camp που έρχεται 11 - 24 Ιουλίου.

20230612_182701-00.jpg
Η έλλειψη κλειστού γηπέδου μπάσκετ αποτελεί μία τροχοπέδη και έναν μόνιμα ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Αίγινα. Ανάπτυξη που τις τελευταίες δεκαετίες οι ομάδες του νησιού έδειξαν ότι αξίζουν και με το παραπάνω. Όμως η έλλειψη κλειστού γηπέδου έκανε απαγορευτικά τα όνειρα των ομάδων και των αθλητών τους, ακόμη κι όταν ο στόχος της ανόδου γίνονταν πραγματικότητα. 


Το ίδιο μοτίβο λειτούργησε φέτος και για τον Παναιγιναϊκό και κάπως έτσι το περιέγραψε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, προπονητής της ομάδας. "Κάναμε έναν αγώνα ο οποίος δεν είχε αντίκρισμα, δηλαδή παλεύαμε να ανέβουμε κατηγορία και αν ανεβαίναμε κατηγορία, τελικά, δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην παραπάνω κατηγορία λόγω ότι δεν είχαμε κλειστό γήπεδο", είπε ο προπονητής που είδε να χάνονται προπονήσεις και αγώνες για την ομάδα του, εξαιτίας της βροχής και της έλλειψης ενός κλειστού γηπέδου.

Όπως εξήγησε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ο Παναιγιναϊκός είχε μία γεμάτη σεζόν και για μία νίκη δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης είπε: "Φέτος ήμουν ο προπονητής του Παναιγιναϊκού . Ήρθα εδώ και ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του Παναθηναϊκού είχατε επέκταση του κυρίου Τζίτζη ο οποίος υπηρετεί ανιδιοτελώς το άθλημα και αγαπάει πολύ τα παιδιά της Αίγινας και το μπάσκετ. Τελείωσε λοιπόν η αγωνιστική σεζόν, ήταν μία πάρα πολύ γεμάτη σεζόν. Είδα και από κοντά με πόσο μεγάλη δυσκολία μπορεί μία ομάδα της νησιωτικής χώρας να κατέβει σε ένα πρωτάθλημα. Έχει ταξίδια, έχει πάρα πολλές δυσκολίες, όμως ανταποκριθήκαμε πολύ θετικά. Η ομάδα για μία νίκη δεν μπόρεσε να ανέβει κατηγορία. Βέβαια και να ανεβαίναμε κατηγορία είναι προϋπόθεση από την από την τοπική Ένωση που κάνει τα πρωταθλήματα, ότι θα έπρεπε να έχουμε κλειστό γήπεδο κι αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να τονίσω. 

Θα έπρεπε να υπάρχει ένα κλειστό γήπεδο στο νησί, είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους, για τα παιδιά για τον αθλητισμό, για να μη φεύγουν τα παιδιά από το νησί και να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια και τις μέρες του χειμώνα, γιατί χάσαμε πάρα πολλές προπονήσεις με τις βροχές και αρκετούς αγώνες που ακυρώθηκαν λόγω βροχής και γενικότερα όλες οι ομάδες έχουν ένα κλειστό γήπεδο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι κάναμε και λίγο έναν αγώνα ο οποίος δεν είχε αντίκρισμα, δηλαδή παλεύαμε να ανέβουμε κατηγορία και αν ανεβαίναμε κατηγορία, τελικά, δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην παραπάνω κατηγορία λόγω ότι δεν είχαμε κλειστό γήπεδο". 

Summer Camp 2023 από 11 μέχρι 24 Ιουλίου.

"Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τα παιδιά στο καλοκαιρινό μας camp το οποίο θα διεξαχθεί από 11 μέχρι 24 Ιουλίου όπως έγινε και πέρυσι. Πέρυσι τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ ζήτησαν άλλη μία εβδομάδα τη δώσαμε και φέτος θα γίνει το ίδιο πράγμα".

3on3 στις 4 και 5 Αυγούστου.

"Επίσης στις 4 και 5 Αυγούστου έχουμε το 3on3 sτο οποίο μπορεί να συμμετέχουν όλα τα παιδιά αλλά και ενήλικες". 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png