Πρώτος αγώνας των play offs για την ομάδα του Παναιγιναϊκού, που διεκδικεί την είσοδό της στο final four της Β' Παίδων. Τι δήλωσε ο Φίλιππος Τζίτζης.

tziztzis-panaiginaikos.jpg
Η ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού,  για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024, συμμετέχει σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ: B' Παίδων, Παμπαίδων (U14), Mini Under 13. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της ομάδας: Στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία B' Παίδων, ο Παναιγιναϊκός τερμάτισε 2ος, στον 3ο όμιλο της ΕΣΚΑΝΑ, με 13 νίκες, 2 ήττες και 29 βαθμούς. Μ' αυτή την τελική κατάταξη η ομάδα θα συμμετέχει σε αγώνες play offs, για το final four της Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας η Αμφιάλη, το Σάββατο 24-02-2024 και ώρα 11:30, στο γήπεδο μπάσκετ της Αίγινας. Στην επομένη φάση περνάει όποια ομάδα κάνει 2 νίκες.

Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης δήλωσε:  “Αύριο δίνουμε τον πρώτο αγώνα play off της ομάδας μας, Β’ Παίδων, είναι πολύ σημαντικός αγώνας γιατί μετά την τελική κατάταξη της πρώτης φάσης, που η ομάδα βγήκε δεύτερη, θα διεκδικήσει την είσοδό της στο final four των Παίδων, ξεκινώντας αύριο από την Αίγινα 11:30 η ώρα, με αντίπαλο ότι την Αμφιάλη. Η Αμφιάλη είναι μία ομάδα με κλειστό γήπεδο, πολύ οργανωμένη, τερμάτισε 3η στον 2ο όμιλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Θα διεκδικήσουμε αύριο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε υγιείς, με τον προπονητή μας τον Αλέξη Ιωαννίδη να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.

Βέβαια κάθε παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητά του, έχουμε πολύ καλή έδρα φέτος, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι. Η ομάδα έχασε δύο παιχνίδια μόνο εκτός έδρας, με τον Άρη Νίκαιας και με την Ακαδημία Ελευσίνας.

Θα προσπαθήσουμε με το ατού μας τον Γιάννη τον Άρσο, αλλά και με όλα τα παιδιά, μία 12αδα πλήρης να διεκδικήσουμε τη νίκη. Μετά αν κερδίσουμε, πρώτα ο Θεός, θα πάμε στην Αμφιάλη και αν χάσουμε στην Αμφιάλη, μετά το σημαντικό παιχνίδι να είναι στην Αίγινα την επόμενη εβδομάδα. Στις δύο νίκες περνάει η ομάδα στην επόμενη φάση”.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, το τμήμα Παμπαίδων του Παναιγιναϊκού , παίζει με το αντίστοιχο του Εθνικού - Πειραιώς.

Τέλος, τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η ομάδα του Παναιγιναϊκού για την Α' Φάση είναι:

Παναιγιναϊκός 20 - Ερμής Πειραιά- 0
Παναιγιναϊκός 78 - Ακαδημία Ελευσίνας – 41
Παναιγιναϊκός 20 - ΧΑΝ Νίκαιας - 0
Άρης Νίκαιας 102 - Παναιγιναϊκός 54
Παναιγιναϊκός 62- Προφήτης Ηλίας 56
Παναιγιναϊκός 20 - ΟΚΕ – 0
Πήγασος - Παναιγιναϊκός 64
Παναιγιναϊκός 57- Μίλωνας 51
Ακαδημία 68 - Παναιγιναϊκός 63


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png