Παναιγιναϊκός - Αμφιάλη 62-40. Πέρασε στην επόμενη φάση και διεκδικεί την άνοδο στην Α' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, η ομάδα της Αίγινας.

20240310_114612.jpg


Ο τρίτος αγώνας τον play offs ανάμεσα στην ομάδα του Παναιγιναϊκού και της Αμφιάλης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο μπάσκετ της Αίγινας, με την ομάδα του προπονητή Αλέξη Ιωαννίδη, να παρουσιάζει στους εκατοντάδες φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, έναν πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα, απέναντι σε ένα εξίσου καλό σύνολο όπως ήταν αυτό της Αμφιάλης.


Η ομάδα της Αίγινας νίκησε με 62-40 και συνεχίζει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, όπου θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα, την ομάδα των Μεγάρων, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση, του πρώτου ομίλου.

Για τον αγώνα, τα δεκάλεπτα του οποίου ήταν 14-14, 14-11, 20-9, 14-6 μίλησε στο Aegina Portal ο Φίλιππος Τζίτζης, οποίος αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών της ομάδας, τις επιλογές του προπονητή Αλέξη Ιωαννίδη, που οδήγησαν στην νίκη και υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή στις 8 από τις 60 ομάδες που συμμετέχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α' Παίδων.

20240310_114129.jpg
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον αθλητή της ομάδας Γιώργο Μαργαρώνη, γεννημένο  το 2011 (αδελφός του Δημήτρη Μαργαρώνη) που κλήθηκε στο κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας για προπόνηση, την Τρίτη, στη Βούλα. Σημείωσε ότι στο κλιμάκιο της Εθνικής έχει κληθεί και ο αθλητής Γιάννης Άρσος αρκετές φορές στο παρελθόν.

Τέλος, ο Φίλιππος Τζίτζης ευχαρίστησε όσους στηρίζουν την ομάδα και τους φιλάθλους που γεμίζουν ξανά τις κερκίδες του γηπέδου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png