Παναιγιναϊκός - Μέγαρα 93 - 91, για την Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ. Οι παίχτες του Αλέξη Ιωαννίδη έδειξαν αποφασιστικότητα και κέρδισαν στην παράταση. 

S1080016.JPG
Με πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Αίγινας, με την ομάδα των Μεγάρων, για τη Β' φάση, της Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ. Το τελικό Παναιγιναϊκός - Μέγαρα 93 - 91 διαμορφώθηκε στην παράταξη, με τους παίχτες του  Παναιγιναϊκού να παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, δείχνοντας πείσμα και συγκέντρωση στον αγώνα. 


Υπενθυμίζεται ότι ο Σαρωνικός είχε αντιμετωπίσει την Νεανική Εστία Μεγαρίδος (Μέγαρα) στις 16 Μαρτίου στα Μέγαρα, όπου ηττήθηκε με 85 - 55.

Όπως επισήμανε ο Φίλιππος Τζίτζης μιλώντας στο Aegina Portal, τα Μέγαρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ταλαντούχους παίχτες, που δεν έχει ηττηθεί τα τρία τελευταία χρόνια.

Σημείωσε ότι ο αγώνας των αθλητών του Αλέξη Ιωαννίδη και Διονύση Σπύρου, έφερε στη μνήμη αγώνες μπάσκετ του Σαρωνικού των δεκαετιών του '80 και του 90', όταν γυρνούσε σκορ και κέρδισε παιχνίδια. 

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φίλιππος Τζίτζης, η ΕΣΚΑΝΑ είχε προγραμματίσει τον τρίτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες για σήμερα, δηλαδή μέσα σε 24 ώρες, κάτι που η διοίκηση της ομάδας του Παναιγιναϊκού έκρινε ανέφικτο, καθώς τρεις από τους παίχτες της έπαιξαν για 45 λεπτά. Έτσι, θέλοντας να προστατέψει την υγεία των αθλητών του, ζήτησε ο αγώνας που είχε οριστεί να γίνει σήμερα, να αναβληθεί και να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή η αίτηση έχει γίνει αποδεκτή.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 23-22, 15-24, 21-23, 22-12. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τη ομάδας οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα ξεπέρασαν τους 200.

Αναλυτικά για τον αγώνα, μίλησε ο Φίλιππος Τζίτζης στο ραδιόφωνο του Αegina Portal.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png