Η Α.Ε. Σαρωνικός ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική χρονιά. Η ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο.

IMG-2971-saronikos-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπακόμητρου ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την Α.Ε. Σαρωνικός, ξεκίνησε την Πέμπτη 17 Αυγούστου την προετοιμασία της η νησιωτική ομάδα, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η οποία θα την βρει στην Α’ Πειραιά.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το φετινό ρόστερ των νησιωτών διαφέρει κατά πολύ από αυτό της σεζόν 2022-2023, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια, αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, στην Α.Ε. Σαρωνικός δε συνεχίζουν οι : Λαλάι και Μελάς οι οποίοι μετακόμισαν στην Χαραυγή, οι Καλικαντής και Ντελιλάι οι οποίοι πήγαν αμφότεροι στον Αία Σαλαμίνας καθως και ο Τσαλίκης ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Χαλκηδόνας. Τέλος, παρελθόν από την Α.Ε. Σαρωνικός αποτελεί και ο Στακάϊ ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη Βούλας.

Η ομάδα της Αίγινας έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποιες μεταγραφές:

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Έλβις Μάρκου (20χρ. αμυντικός χάφ & στόπερ) από Περαμαϊκό, Γιάννης Κωνσταντινίδης (18χρ. μεσοεπιθετικός)  από Κ-19 του Ιωνικού, Μιχάλης Παπαδόπουλος  (19χρ. χάφ) από Ερασιτέχνες Καλλιθέας, Αλέξανδρος Πρέλα (27χρ. χάφ) από Α.Ε. Νίκαιας. Τέλος, ο Κώστας Τρίμπος (38χρ. χάφ)  επέστρεψε στην ομάδα της Αίγινας για να κλείσει την καριέρα του. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής ουσιαστικά έφερε το δελτίο του στην νησιωτική ομάδα, ενώ σύμφωνα με τον Θανάση Μπακόμητρο, θα αγωνίζεται σε ομάδα ποδοσφαίρου σάλας.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός ο οποίος δήλωσε: "Ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 17 Αυγούστου με τριπλές προπονήσεις και σχεδόν 30 ποδοσφαιριστές. Το φετινό project είναι αρκετά διαφορετικό με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητών είναι στα 21 έτη. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία βλέποντας την διάθεση αλλά και την συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις. Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι συγκεκριμένοι. Καλό ποδόσφαιρο που θα συνοδεύεται με πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλους τους αθλητές", κατέληξε.

Η Α.Ε. Σαρωνικός την Κυριακή 27 Αυγούστου αντιμετώπισε σε φιλικό την Αμφιάλη εκτός έδρας (ήττα με 7-0), ένα παιχνίδι όπως το χαρακτήρισε ο νεαρός τεχνικός ανεπίσημο, καθώς δοκιμάστηκαν όπως τόνισε αρκετοί ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες.  Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου στα πλαίσια της προετοιμασίας θα δώσει ακόμα  τρία φιλικά. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Αίγινα  με την Κ-19 του Ιωνικού, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με την Νίκη Ρέντη (εκτός) και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με την Αναγέννηση Μοσχάτου (εκτός).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png