Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου Μυρμιδών, στο αθλητικό πάρκο "SO.C" για την χρονιά 2023-2024.

20230912_101441-parko-soc-aegina-00.jpg
Ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα, οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου Μυρμιδών, στο αθλητικό πάρκο "SO.C"  για την χρονιά 2023-2024. Οι εγκαταστάσεις υποδέχονται τους φίλους του ποδοσφαίρου, με ένα νέο πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και βελτιώσεις που αφορούν την ασφάλεια σε όλο το γήπεδο. 


Η ακαδημία προσφέρει κατάλληλα προγράμματα για κάθε ηλικία και επίπεδο καθώς και αγωνιστικά τμήματα. Στην ακαδημία μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών και τα τμήματά της είναι από Κ6 έως Κ16. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγή στο ποδόσφαιρο με παιγνιώδη μορφή στις δύο πρώτες κατηγορίες, ώστε τα παιδιά να μπουν σταδιακά στις βασικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου. 

Στις επόμενες κατηγορίες, η δραστηριότητα αφορά την αγωνιστική δράση και την βασική ανάπτυξη τακτικών και τεχνικών δεξιοτήτων, όπου τα παιδιά κάθε εβδομάδα έχουν έχουν αγώνες. Στις ίδιες κατηγορίες, σε άλλη κατεύθυνση, παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα επιλογής ψυχαγωγικής ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, προκειμένου τα παιδιά να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας μία αθλητική δραστηριότητα, με εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αγόρια, όσο και σε κορίτσια. Μάλιστα, πέρυσι δημιουργήθηκε τμήμα με κορίτσια κάτω των 14 ετών που έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Προπονητές είναι ο κ. Κρεούζης Σωτήρης και ο κ. Μαργαρώνης Βαγγέλης, πτυχιούχοι γυμναστικής ακαδημίας και διπλωματούχοι κατηγορίας UEFA – B. Το κέντρο συνεργάζεται φέτος με την προπονήτρια κ. Μαρία Μπέση, διπλωματούχο  κατηγορίας UEFA – C.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών για τη νέα περίοδο, για τις δραστηριότητες της ακαδημίας μίλησε στο Aegina Portal ο κ. Βαγγέλης Μαργαρώνης. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png