Α.Ε. Σαρωνικός-Ήφαιστος 0-2. Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_4769-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’  Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 2-0 από τον Ήφαιστο στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου πέραν από δυο τρεις καλές στιγμές που είχε κυρίως στο α’ μέρος, δεν εμφάνισε καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δίκαια. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις, κατάφεραν να πάρουν το διπλό, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο α’ ημίχρονο.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα, σε μια ομολογουμένως άτυχη στιγμή για τους νησιώτες. Οι Αγγελάκης και Μπακόμητρος δεν συνεννοήθηκαν καλά στο γύρισμα του πρώτου μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του έμπειρου τερματοφύλακα και έτσι με αυτόν τον περίεργο τρόπο να σημειωθεί το 0-1.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού (25’), οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με καρφωτή κεφαλιά του Μπιάνκι. Το ημίχρονο βρήκε τον Ήφαιστο στο 2-0, ενώ στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φύγουν με το διπλό από την Αίγινα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Μπέλλου και Γκάρα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ελλάς Ποντίων εκτός έδρας. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (81’ Τριανταφυλλάκης), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Τόσκου (65’ Κωνσταντινίδης), Πρέλα, Μάρκου, Μιστάκου (86’ Γκαρής Π, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Καραβάς-Άρης Αμφιάλης 2-0, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Χαλκηδόνα 1-4, Ηρακλής Νικαίας-Δίας Κορυδαλλού 0-1, Δραπετσώνα-Χαραυγή 1-2, Ελλάς Ποντίων-Αμφιάλη 0-4, Αετός Κορυδαλλού-Μοσχάτο 3-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png