Α.Ε. Σαρωνικός-Αετός Κορυδαλλού 3-1. Για την 9η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG_5333-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 9η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε του Αετού Κορυδαλλού με 3-1 το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου έχοντας ένα πολύ καλό α' ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-0.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Με την συμπλήρωση του α' ημιώρου, οι νησιώτες σημείωσαν το 1-0 με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Πασχάλη, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με το αριστερό, παραβιάζοντας την εστία του Μανιά.

Έξι λεπτά αργότερα η Α.Ε Σαρωνικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Αγγελάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα πήγε στον Σφικτό ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Τέσσερα λεπτά (40') αργότερα, οι νησιώτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσελάι (2η κίτρινη) για δυνατό μαρκάρισμα.

IMG_5333-saronikos-2.JPG

Έτσι τελείωσε το α' ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Κορυδαλλού πίεσε τους γηπεδούχους ώστε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το κατάφερε αρκετά αργότερα και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα στην μικρή περιοχή του Μπακόμητρου, ο Κωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων και με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Το τελικό σκορ σημειώθηκε 10 λεπτά πριν το τέλος (80'), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόσκου, ο Μιστάκου με ωραία προσπάθεια έκανε το 3-1.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Μπέλλου και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου εκτός έδρας, ενώ την προσεχή Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η ομάδα της Αίγινας θα παίξει το αναβληθέν ματς της 8ης αγωνιστικής με την Δραπετσώνα εκτός έδρας. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω απαγορευτικού του απόπλου. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν. (85' Γκέκας), Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (46' Τόσκου), Τσελάι, Μιστάκου, Παπαδόπουλος (70' Φεϊζούλα), Κωνσταντινίδης (88' Κάτσας Ν.). 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Καραβάς-Ηρακλής Νικαίας 7-0, Μοσχάτο-Αμφιάλη 0-3, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Δραπετσώνα 2-3, Δίας Κορυδαλλού-Χαραυγή 0-1, Χαλκηδόνα-Ήφαιστος 3-0 και Άρης Αμφιάλης-Ελλάς Ποντίων 1-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png