Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Α.Ε. Σαρωνικός 0-4. Για την 10η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-6.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 10η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε εύκολα με 4-0 του νεανικού Α.Ο.Κ. Φαλήρου, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το νησιωτικό συγκρότημα μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο ανέβασε στροφές στο β' ημίχρονο, με αποτέλεσμα να φτάσει στην άνετη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα που εμφάνισε αρκετές αδυναμίες.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο "Παραλία Καλλιθέας". Το σκορ άνοιξε ο Τσελάι στο 49 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τόσκου, για να έρθει ο Μιστάκου έξι λεπτά (55’) αργότερα να κάνει το 0-2 με κοντινή προβολή.

Στο 73ο λεπτό ο Μάρκου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-3, με τον Μιστάκου με σουτ στο 86ο λεπτό μετά από σέντρα του Φεϊζούλα, να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, με την Α.Ε. Σαρωνικός να φεύγει νικήτρια απέναντι στη νεανική ομάδα του Φαλήρου.

Διαιτητής ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Λυτρίβη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Καραβά.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Μάρκου (76’ Τριανταφυλλάκης), Τσελάι (83’ Γιαννούλης)>Φεϊζούλα, Τόσκου, Μιστάκου, Οικονόμου (53’ Πασχάλης), Χρυσοχόος (83’ Γκαρής Π.). 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ήφαιστος-Χαραυγή 0-1, Αετός Κορυδαλλού-Καραβάς 0-5, Ελλάς Ποντίων-Μοσχάτο 1-0, Αμφιάλη-Δίας Κορυδαλλού 3-0, Ηρακλής Νικαίας-Χαλκηδόνα 0-4 και Δραπετσώνα-Άρης Αμφιάλης 4-


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png