Α.Ε. Σαρωνικός - Χαλκηδόνα 1-1. Για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

saronikos-podosfairo-aegina.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 13η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Χαλκηδόνα στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Παναγιωτόπουλο, με την ομάδα της Χαλκηδόνας να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ τον Μιστάκου.

Ο Πασχάλης με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρούλα, με τον Μιστάκου να παίρνει το ριμπάουντ και να σημειώνει με κεφαλιά το 1-1.

Οι δυο αντίπαλοι στη συνέχεια είχαν τις δικές τους στιγμές και για άλλο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χρυσοχόος και Σωτήρης Γκαρής έφτασαν κοντά στο να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά, δίχως όμως να το καταφέρουν. Σπουδαία επέμβαση έκανε και ο Κώστας Μπακόμητρος στο 71ο λεπτό, σε τετ α τετ με τον Οικονομάκη.

Το τελικό σφύριγμα του Λαθύρη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για την Χαλκηδόνα στο πρωτάθλημα, με την Α.Ε. Σαρωνικός να έχει δυο.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης με βοηθούς τους Μπέλλου και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική και 1η του β' γύρου η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε. Μοσχάτου.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (67' Φεϊζούλα), Τσελάι (67' Μάρκου), Μιστάκου (83' Μπακόμητρος Ν.), Τόσκου, Κωνσταντινίδης (67' Γκέκας). Στα άλλα αποτελέσματα: Ήφαιστος-Δραπετσώνα 1-5, Χαραυγή-Καραβάς 0-1, Μοσχάτο-Άρης Αμφιάλης 0-1, Δίας Κορυδαλλού-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 0-0, Ηρακλής Νικαίας-Ελλάς Ποντίων 1-2 και Αμφιάλη-Αετός Κορυδαλλού 1-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png