Ήφαιστος - Α.Ε. Σαρωνικός 2-1. Για την 18η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.

DSC_5309.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. 
Για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 2-1 από τον Ήφαιστο στο "Νίκος Γόδας" του Κερατσινίου, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου γνώρισε την ήττα για δεύτερη συνεχή αγωνιστική (εντός έδρας ήττα από Αμφιάλη), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο β’ ημίχρονο. Μετά από το στείρο α’ ημίχρονο, στο 50ο λεπτό ο Λουκάνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει ο Υφαντόπουλος στο 62ο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Οι νησιώτες έφτασαν στην μείωση του σκορ στο 68ο λεπτό με σκόρερ τον Πασχάλη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 80ο λεπτό οι μπλε του νησιού έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω δεύτερης κίτρινης του Σφικτού, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Τάγκαλος, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν και εκείνοι με δέκα ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν η 7η νίκη (5 ισοπαλίες, 6 ήττες) για τον Ήφαιστο στο πρωτάθλημα, με την Α.Ε. Σαρωνικός να γνωρίζει την 7η ήττα της (7 νίκες, 4 ισοπαλίες). 

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Σερέπα και Λεκαράκο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Ελλάς Ποντίων. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τριανταφυλλάκης, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης, Τσελάϊ, Φεϊζούλα (85’ Γκαρής Π.), Κωνσταντινίδης (85’ Οικονόμου), Χρυσοχόος (90’ Μιστάκου). 

Στα άλλα αποτελέσματα: Μοσχάτο-Αετός Κορυδαλλού 1-2, Χαραυγή-Δραπετσώνα 3-2, Χαλκηδόνα-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 1-2, Άρης Αμφιάλης-Καραβάς 1-1, Δίας Κορυδαλλού-Ηρακλής Νικαίας 3-0, Αμφιάλη-Ελλάς Ποντίων 2-0. 

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png