Α.Ε. Σαρωνικός - Δραπετσώνα 1-0. Για την 21η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

saronikos-drapetsona.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 21η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 της Δραπετσώνας στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Μόλις στο 10ο λεπτό ο Πασχάλης σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 1-0 (οριζόντιο δοκάρι), ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο νεαρός Σφήκας στο 60ο λεπτό, μετά από κάθετη του Πασχάλη.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να διαχειρίζεται το 1-0, και να το κρατάει ως το τέλος του αγώνα.

Στο 88ο λεπτό οι νησιώτες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Μάρκου. Αυτή ήταν η 10η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες, 7 ήττες), με την Δραπετσώνα να γνωρίζει την 9η ήττα της (10 νίκες, 2 ισοπαλίες).  Διαιτητής ήταν ο Τζαγκαράκης με βοηθούς τους Καραγιώργο και Παπαδάμ.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αετό Κορυδαλλού. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μάρκου, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (77' Μιστάκου), Τσελάι (65' Πιπίνης), Κωνσταντινίδης (40'  Σφήκας), Τρίμπος (77' Οικονόμου), Φεϊζούλα. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Καραβάς-Ήφαιστος 4-1, Μοσχάτο-Χαραυγή 0-3, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Ελλάς Ποντίων 3-0, Αετός Κορυδαλλού-Ηρακλής Νικαίας 5-0, Χαλκηδόνα-Δίας Κορυδαλλού 0-1, Άρης Αμφιάλης-Αμφιάλη 1-4.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png