Χαλκηδόνα - Α.Ε. Σαρωνικός 1-3. Για την 26η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_5452-saronikos.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε της Χαλκηδόνας με 3-1 στο ‘Παντελής Νικολαΐδης’, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν ανώτερο και πήρε δίκαια τη νίκη. Το σκορ "άνοιξε" ο Τρίμπος στο 12ο λεπτό. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός μετά από λάθος των αμυντικών και κλέψιμο του Μιστάκου, έγινε αποδέκτης της μπάλας και σημείωσε το 0-1.

Στο 38ο λεπτό ο Μιστάκου με παράλληλη σέντρα βρήκε τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέτυχε το 0-2.  Το ημίχρονο έκλεισε με τους νησιώτες να προηγούνται με 2-0, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Χρυσοχόου, ο νεαρός Σφήκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με την συμπλήρωση 90 λεπτών, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζάλι. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής, με την Α.Ε. Σαρωνικός να γεύεται τη νίκη μετά από την 21η αγωνιστική και το 1-0 επι της Δραπετσώνας στην Αίγινα.

Η τελική βαθμολογία βρήκε τους νησιώτες στην 7η θέση με 37 βαθμούς. Η Α.Ε. Σαρωνικός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες, με 35 τέρματα υπέρ και 37 κατά.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Χαλκηδόνας τερμάτισε στην 6η θέση με 42 βαθμούς. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καραβάς με 71 βαθμούς (23 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Η ομάδα του Καραβά θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική σε αγώνες μπαράζ.

Όσο αναφορά τα play out και την σωτηρία, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ο Άρης Αμφιάλης, ο Δίας Κορυδαλλού, η Ελλάς Ποντίων και το Μοσχάτο. Ο Ηρακλής Νικαίας υποβιβάζεται απευθείας στην Β’ Πειραιά. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Βογιατζή και Τσιουγγάρη. 


Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος (80’ Ανδρεάδης), Μάρκου (80’ Πιπίνης), Κωνσταντινίδης, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Σφήκας (85’ Πέππας), Τσελάϊ (85’ Μπέσης), Μιστάκου, Τρίμπος (Φεϊζούλα), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Καραβάς-Χαραυγή 1-0, Δραπετσώνα-Ήφαιστος 2-1, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Δίας Κορυδαλλού 3-1, Άρης Αμιάλης-Μοσχάτο 2-1, Ελλάς Ποντίων-Ηρακλής Νικαίας 3-0, Αετός Κορυδαλλού-Αμφιάλη 2-2.

Τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου:

  1. Καραβάς 71β, 2. Αμφιάλη 66β, 3. Χαραυγή 50β, 4. Αετός Κορυδαλλού 47β, 5. Δραπετσώνα 47β, 6. Χαλκηδόνα 42β, 7. Α.Ε. Σαρωνικός 37β, 8. Ήφαιστος 31β, 9. Α.Ο.Κ. Φαλήρου 31β, 10. Άρης Αμφιάλης 28β, 11. Δίας Κορυδαλλού 27β, 12. Ελλάς Ποντίων 17β, 13. Μοσχάτο 15β, 14. Ηρακλής Νικαίας 0β. 
Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png