Ο Αντώνης Ζαμπέλης κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κατηγορία του σε αγώνα του ΣΕΓΑΣ. Δεύτερη θέση για την Βασιλική Τζίμα στο Eyrytania Trail Race.

kouros-agones.jpg

Σε διοργάνωση του ΣΈΓΑΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου στον Άγιο Κοσμά, ο Αντώνης Ζαμπέλης του Ο.Α.Κ. Αίγινας αγωνίστηκε στα 3.000 μέτρα. Η διοργάνωση αφορούσε όλες τις κατηγορίες από Κ16 μέχρι και ανδρών. Ο Αντώνης Ζαμπέλης επιτυγχάνοντας επίδοση 9'33", πήρε την έκτη θέση στον αγώνα και την 1η στην κατηγορία του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σημειώνεται ότι η επίδοσή του είναι η δεύτερη μέχρι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος αθλητής κατέχει και την δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα και στο αγώνισμα των 2.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια, στο οποίο θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 17 Ιουνίου.

Η Τζίμα Βασιλική αν και άρρωστη αγωνίστηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου σε αγώνα βουνού στην Ευρυτανία στο χωριό Δομνίτσα, στα 20.000 μέτρα, στο Eyrytania Trail Race. Κατετάγη δεύτερη με 2 ώρες και 30 λεπτά σε έναν πολύ όμορφο αγώνα και σωστά οργανωμένο. Θα ακολουθήσει μια περίοδος ξεκούρασης γιατί ταλαιπωρήθηκε λόγο της ίωσης και θα επανέλθει στους αγώνες από τον επόμενο μήνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png