Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα. Πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ, σε μία διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή.

oaka-panellinio-k18.jpg

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ18. Πολύ καλή εμφάνιση και στο πανελλήνιο Κ18 ο Ζαμπέλης Αντώνης. Ο πρωταθλητής στα 2000 με εμπόδια στην κατηγορία Κ16 τερμάτισε 8ος στα 2000 με εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 με επίδοση 6.30" που είναι νέο ατομικό ρεκόρ (το αγώνισμα στην κατηγορία Κ18 έχει πιο ψηλά εμπόδια και την λίμνη που δεν υπάρχει στην κατηγορία Κ16). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



11ος ο Δριτσάκος Σταύρος στον τελικό του τριπλούν. Κοντά στο ατομικό ρεκόρ που έκανε το πρωί στον προκριματικό 12.41 έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε ο Μαργαρίτης στον προκριματικό των 800 μέτρων. Με επίδοση 2.15 που είναι ατομικό ρεκόρ κατετάγη στην 36η θέση. Ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά και πέρασε τα 600 μέτρα σε 1'33'', αλλά στα τελευταία μέτρα έχασε τον ρυθμό του και χάθηκε η ευκαιρία για ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Ο  ο σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή για την προσπάθεια του.     

Η ομάδα 4Χ400 των κοριτσιών τερμάτισε σε χρόνο 4'35" που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος συγχαίρει τις Σόρτση Μαριάννα, Μαρίνη Μαρία, Σταθακή Νεκταρία και Ρούσσου Παναγιώτα. Δυστυχώς η ομάδα των 4Χ400 των αγοριών δεν αγωνίστηκε λόγω αδιαθεσίας του Ζαμπέλη Αντώνη, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png