Ο.Α.Κ. Αίγινας. Ξεκινούν σήμερα οι ακαδημίες του κλασικού αθλητισμού. Έρχεται ο 2ος αγώνας βουνού "Ελλάνιος Δίας".

20230904_111556-00.jpg

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, οι ακαδημίες του κλασικού αθλητισμού του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 17.30 μέχρι και τις 20.00 παρέχονται πληροφορίες και γίνονται εγγραφές.


Από τον σύλλογο καλούνται τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, καθώς και οι ενήλικες να ενταχθούν στο στίβο και να προπονηθούν με εξειδικευμένα προγράμματα και όσοι το επιθυμούν να ενταχθούν και στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

stivos-aegina-programma.jpg

Τα παιδιά γυμνασίου και Λυκείου καθώς και οι ενήλικες  σε συνεννόηση με τους προπονητές του συλλόγου , μπορούν να κάνουν τις προπονήσεις τους και σε διαφορετικές  ώρες   από αυτές που έχουν  ανακοινωθεί

2ος Αγώνα Βουνού «Ελλάνιος Δίας, στις 22 Οκτωβρίου 2023:

Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας , σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος", του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest και του ΣΔΥ Αίγινας, προκηρύσσουν τον 2ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Κυριακή. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄ παραλία Μαραθώνα Αίγινας. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) και 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας) και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού). Η διαδρομή των 8χλμ θα είναι και για πεζοπορία αλλά θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφές εδώ.

Με την ευκαιρία της ένταξης των προπονήσεων και τις ετοιμασίες για τον 2ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» στο Aegina Portal μίλησαν οι προπονητές του συλλόγου Βασίλης Ζαμπέλης και Ζανής Λυκούρης.  

Δώρα του αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» αποκλειστικά για τους Αιγινήτες:

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Pure Sports, υποστηρικτής του αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» προσφέρει 2 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια μάρκας Asics για τον 1ο Αιγινήτη και την 1η Αιγινήτισσα των 8χλμ του Πρωταθλήματος Γυμνασίου- Λυκείου. 

Επίσης το LaliBay Spa ως χορηγός του αγώνα προσφέρει σε 3 αθλητές τα εξής δώρα για κλήρωση: 

1. Μασάζ διάρκειας 40'
2. Υδρομασάζ σε εξωτερική πισίνα και χρήση αίθουσας  σάουνα και χαμάμ 
3. Υδρομασάζ σε εξωτερική πισίνα και χρήση αίθουσας σάουνα και χαμάμ 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δηλώσουν και ολοκληρώσουν την συμμετοχή τους στα 23χλμ ή 8χλμ τρέξιμο ή πεζοπορία έως 24 Σεπτεμβρίου. Ή κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου. 

Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη του αγώνα εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png