Πολύ δυνατή εμφάνιση στην Κ18, από τον Αντώνη Ζαμπέλη του O.A.K. Αίγινας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, στην Πηγή Τρικάλων.

antonis-zabelis-kouros.jpg

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που διεξήχθη στην Πηγή Τρικάλων την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, συμμετείχε ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Αντώνης Ζαμπέλης στην κατηγορία Κ18, τερματίζοντας στην έκτη θέση ανάμεσα σε 120 αθλητές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ δύσκολος, γιατί στον ανώμαλο δρόμο τρέχουν μαζί όλοι οι αθλητές αντοχής της κατηγορίας στο ίδιο αγώνισμα.

Από το ξεκίνημα της κούρσας ήταν με το πρώτο γκρουπ των αθλητών (περίπου 25 αθλητές). Την πρώτη στροφή των 2000 μέτρων την πέρασαν οι αθλητές σε 6'05''. Στη συνέχεια μια ομάδα έξι αθλητών ξεχώρισε και μέσα σ' αυτήν ήταν και ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Στα 3000 μέτρα έγινε αλλαγή ρυθμού με δύο αθλητές να ξεφεύγουν και λίγο πιο πίσω να ακολουθεί ο τρίτος αθλητής και 20 μέτρα πιο πίσω ο Αντώνης Ζαμπέλης.

H τετράδα αυτή ξεχώρισε από τους υπόλοιπους αθλητές . Η προσπάθεια του Αντώνη Ζαμπέλη να πάρει το μετάλλιο ήταν μεγάλη, αλλά τον κούρασε, με αποτέλεσμα στα 20 μέτρα πριν το τέλος να τον περάσουν δύο αθλητές και να τερματίσει, τελικά, έκτος.

Οι χρόνοι των πρώτων αθλητών είναι 12'03'', 12'04'' και 12'15'' για τους τρεις νικητές,12'23'' για τον τέταρτο και πέμπτο και 12΄25΄΄ για τον Αντώνη Ζαμπέλη.

Ο προπονητής του είναι πολύ ευχαριστημένος από τη θέση, από την επίδοση και κυρίως από την αγωνιστικότητα του αθλητή του. Υπενθυμίζεται ότι το 2023 στην ίδια διοργάνωση, είχε κατακτήσει την τέταρτη θέση, στην κατηγορία Κ16. 

Επόμενος αγώνας για τον αθλητή του Ο.Α.Κ. Αίγινας είναι το Σχολικό Πρωτάθλημα, στο αγώνισμα των 2000 μέτρων με φυσικά εμπόδια, όπου έχει στόχο μια θέση στο βάθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png