Α.Ο.Α. Σαρωνικός-Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος 1-3 σετ. Για την 8η αγωνιστική των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_5659-v-000.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιο Ελευθέριο το μεσημέρι της Κυριακής.
 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση του ΕΠΑΛ είχε αρκετό ενδιαφέρον με την ομάδα της Αίγινας να παρουσιάζει καλή εικόνα κατα διαστήματα, κόντρα σε μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και ποιοτική, η οποία φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

IMG_5659-v-04.jpg
Το συγκρότημα από το Αιγάλεω δέχτηκε αρκετή πίεση από τις γηπεδούχες αλλά τα πολλά λάθη των νησιωτών δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο πρώτο σετ, με τις φιλοξενούμενες χωρίς να εντυπωσιάζουν να φτάνουν στο 25-20 και στο 0-1. Στο 2ο σετ τε κορίτσια του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. μπήκαν ακόμα πιο δυνατά, και πήραν μεγάλο προβάδισμα από την αρχή.

IMG_5659-v-02.jpg
Ο Σαρωνικός με πιεστικό σέρβις πλησίασε στο σκορ αλλά και πάλι τα αβίαστα λάθη έγειραν την πλάστιγγα για την έμπειρη ομάδα των Δυτικών Προαστίων η οποία με 25-17 έκανε το 0-2. Το 3ο σετ ήταν εντελώς διαφορετικό καθώς η ομάδα του Σαρωνικού ήταν αυτή η οποία πήρε τα ηνία και έδειχνε από την αρχή ότι είναι θέμα χρόνου ώστε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς.

IMG_5659-v-00.jpg
Τα κορίτσια της κόουτς Βασίλεβα έδειξαν πιο συγκεντρωμένες από την αρχή, περιορίζοντας τα λάθη και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2. Ο Σαρωνικός προηγήθηκε με 23-21, αλλά ένα γρήγορο 2-0 των φιλοξενούμενων έφερε το 23-23 και την απόλυτη ισορροπία. Ένα εξαιρετικό μπλοκ των γηπεδούχων σε επίθεση των φιλοξενούμενων και ένα πιεστικό και άκρως αποτελεσματικό σερβίς της ομάδας του νησιού έφερε το 25-23, με τον φωτεινό ηλεκτρονικό πίνακα του ΕΠΑΛ να γράφει πλέον 1-2.

IMG_5659-v-03.jpg
Η μείωση του σκορ από τον Σαρωνικό έδειξε να αφυπνίζει τα κορίτσια του Μ.Ε.Λ.Α.Σ, τα οποία μπήκαν στο 4ο σετ με σκοπό να μην επιτρέψουν να κριθεί ο αγώνας στο τάι μπρέικ. Το συγκρότημα της κόουτς Τσακίρη πήρε από την αρχή τα ηνία του σετ και κατάφερε να φτάσει στο 25-14 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία παρά την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η πρώτη ουσιαστικά επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Σαρωνικού στο ΕΠΑΛ για την Δέσποινα Κοντράρου.

Με το σκορ στο 24-14 και τον Μ.Ε.Λ.Α.Σ. να είναι στο σερβίς, η κόουτς Βασίλεβα έδωσε εντολή στην μικρή (11 χρονών) αθλήτρια των νησιωτών να περάσει στην θέση της βασικής πασαδόρου Νεκταρίας Μπόγρη. Η νεαρή πασαδόρος μάλιστα είχε και ενεργή συμμετοχή στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Μετά την υποδοχή της Στρατηγού η μικρή του Σαρωνικού πάσαρε εξαιρετικά στην Τριανταφύλλου η οποία με δυνατό πέρασμα έφερε την μπάλα στο αντίπαλο τερέν.

Τόσο κατά την είσοδο της στο παιχνίδι όσο και στην πρώτη της επαφή με την μπάλα, η νεαρή βολεϊμπολίστρια κέρδισε το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο ΕΠΑΛ, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης και η Μαρία Δρακοπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός έχει ρεπό, με τη νέα αγωνιστική υποχρέωση να έρχεται με το νέο έτος.

Τα σετ 20-25, 17-25, 25-23, 14-25.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Μπόγρη, Τριανταφύλλου, Λιότσου, Λούβαρη, Στρατηγού (λ), Κοντράρου, Κλώνου, Κλάρκ, Μετούσι, Αλευροπούλου, Δεδεγκίκα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png