Άρης Αμφιάλης-Α.Ο.Α Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 1η αγωνιστική της β' φάσης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_6410-volley.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από τον ισχυρό Άρη Αμφιάλης στο κλειστό "Παύλος Μπακογιάννης", την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα της κόουτς Βασίλεβα αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία κόντρα σε μια αρκετά δυνατή ομάδα, την οποία αντιμετώπισε και στην α’ φάση. Ο

Σαρωνικός πήρε την πρόκριση και βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες, και στην β’ φάση μπήκε με στόχο να δείξει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν δυνατές ομάδες και μόνο να κερδίσει έχει από τα παιχνίδια αυτά. Το ότι με μέσο όρο ηλικίας τα 14 έτη βρίσκεται σε αυτή τη φάση, με ομάδες που διαθέτουν στα ρόστερ τους αθλήτριες με μέσο όρο ηλικίας τα 16-17 χρόνια, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τον νησιωτικό σύλλογο.

Στα αγωνιστικά τώρα, στα δυο πρώτα σετ (25-17,25-17) οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι, με τον Σαρωνικό πάντως να έχει τις στιγμές του.

Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες έδειξαν δείγμα από τις αρετές τους, πίεσαν τον αντίπαλο ο οποίος με όπλο και την εμπειρία, έφτασε στο 25-22 και στο 3-0.

Δίκαιη νίκη για την ομάδα της Αμφιάλης, καλή εικόνα παρά τις δυσκολίες για τις μπλε του νησιού.

Διαιτητές ήταν οι Κοκορομύτη και Πολλάτος. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αιγάλεω στο ΕΠΑΛ. 


Τα σετ 25-17, 25-17, 25-22. 

 Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κλαρκ, Κοντράρου, Μετούσι, Στρατηγού (λ), Δεδεγκίκα, Γιάνι, Τριανταφύλλου, Μπόγρη, Λούβαρη (λ), Κλώνου, Αλευροπούλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png