Τελαμώνας - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 3-0 σετ. Για την 1η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_7314-volley-saronikos-00.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-0 από τον Τελαμώνα στο κλειστό "Γεώργιος Καραϊσκάκης" της Σαλαμίνας, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα της κόουτς Βασίλεβα αν και αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, εμφάνισε καλό γενικά πρόσωπο κόντρα σε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία. Ο Τελαμώνας έφτασε δίκαια στη νίκη, εκμεταλλευόμενος και το δυνατό σέρβις που δυσκόλεψε τις φιλοξενούμενες.

Από την άλλη, τα κορίτσια του Σαρωνικού προσπάθησαν να παίξουν ορθό βόλεϊ και σε αρκετά σημεία το κατάφεραν, με την εμπειρία όμως των γηπεδούχων σε συνδυασμό 2-3 εξαιρετικών βολεϊμπολιστριών, να γέρνουν την πλάστιγγα στις κυανοκίτρινες, οι οποίες μπήκαν με το δεξί στο νέο αυτό πρωτάθλημα.

IMG_7314-volley-saronikos-01.jpg

Ευχαριστημένη από την εικόνα των κοριτσιών της έμεινε σε γενικές γραμμές η κοουτς Βασίλεβα: "Γενικα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αν δεν είχαμε τις απουσίες, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα και θέλω να τα συγχαρώ", τα λόγια της έμπειρης προπονήτριας του Σαρωνικού.  
 

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Τελαμώνας ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο κράτησε άνετα μέχρι το τέλος. Ο Σαρωνικός από την άλλη, έδειξε τρακαρισμένος με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ. Το 1ο σετ τελείωσε 25-9 για την ομάδα της Σαλαμίνας. Στο 2ο σετ και μετά τις παρατηρήσεις της κόουτς, τα κορίτσια της Αίγινας εμφάνισαν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, βάζοντας δύσκολα στις γηπεδούχες.

IMG_7314-volley-saronikos-02.jpg
Ο Σαρωνικός βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι τους 18 πόντους, με τον Τελαμώνα να ανεβάζει στροφές στο τέλος, και με 25-19 να φτάνει στο 2-0. Στο 3ο σετ οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό πρόσωπο των κοριτσιών του Σαρωνικού και πήραν από την αρχή προβάδισμα ασφαλείας.

Ο Σαρωνικός μάζεψε τη διαφορά, με το σετ να πηγαίνει στην ομάδα της Σαλαμίνας με 25-15. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι των δυο γειτονικών νησιών, με τον Τελαμώνα να εκμεταλλεύεται τόσο την εμπειρία του όσο και το αρκετά ποιοτικό ρόστερ και να φτάνει στη νίκη. Από την άλλη, ο Σαρωνικός μένει με την σχετικά καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα παρά τις απουσίες.

IMG_7314-volley-saronikos-03.jpg
Στα αξιοσημείωτα τέλος του παιχνιδιού, η πρώτη παρουσία για την νεαρή Ελένη Γκαρή (προέρχεται από την Ακαδημία) στην αποστολή του Σαρωνικού. Η 12χρονη βολεϊμπολίστρια ταξίδεψε στην Σαλαμίνα μαζί με την αποστολή της ομάδας, και κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο για συλλογή εμπειριών.

Διαιτητές ήταν οι κυρίες Γεωργοπούλου Θεοδωρίδου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Κελεό Ελευσίνας. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Γιάνι, Μπόγρη Ν, Λούβαρη (λ), Σακελλίου, Αλευροπούλου, Κοντράρου, Στρατηγού (λ), Κλώνου, Κλαρκ, Τριανταφύλλου, Βρατσίστα, Μπόγρη Ε, Δεδεγκίκα. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png