Μ.Α.Ο. Κόροιβος Μεγάρων - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 1-3 σετ. Για την 3η αγωνιστική της β' φάσης των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_7417-volley-saronikos-00.JPG
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με μια σπουδαία νίκη στις αποσκευές της επέστρεψε στην Αίγινα η αποστολή του Σαρωνικού από τα Μέγαρα. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με 3-1 σετ του Μ.Α.Ο. Κόροιβος Μεγάρων στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος των Κ-18 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Τα κορίτσια της Σβέτλας Βασίλεβα σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό ‘Αλέκος Σάλτας’ των Μεγάρων, παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα με συγκέντρωση και συνοχή, και έφυγαν με το διπλό από μια αρκετά δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο (Ο Κόροιβος τερμάτισε στην 1η θέση στον όμιλο του στην α' φάση).

Στα αγωνιστικά, οι μπλε της Αίγινας μπήκαν αρκετά δυνατά σε ένα σετ που και οι δύο ομάδες έδειξαν δείγματα από τις αρετές τους. Ο Σαρωνικός αν και έδειχνε ανώτερος δεν κατάφερε για διάφορους λόγους να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά. Τελικά, με όπλο και την απόλυτη συγκέντρωση ο Σαρωνικός έκανε το 25-23, παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο σετ ο Σαρωνικός και με την ψυχολογία από το 1ο σετ, μπήκε εξαιρετικά στο παρκέ του κλειστού "Αλέκος Σάλτας", και κυριάρχησε πλήρως των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Αίγινας συνδύασε ουσία και θέαμα, φτάνοντας στο άνετο 25-9 και στο 2-0. Το 3ο σετ ήταν σαφώς πιο αμφίρροπο, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να βγάζει αντίδραση και τον Σαρωνικό να εμφανίζει σημάδια μερικής κόπωσης. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο, με τον Κόροιβο πιο ψύχραιμο στο τέλος να φτάνει στο 25-23 και να μειώνει σε 2-1.

Στο 4ο σετ η πίεση πέρασε στις φιλοξενούμενες οι οποίες έβλεπαν ότι ομάδα των Μεγάρων έδειχνε να επιστρέφει. Παρόλα αυτά εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένες και χωρίς να αφήσουν απολύτως κανένα περιθώριο αντίδρασης, έφτασαν εύκολα στο 25-8 και στο 3-1. Όπως είναι λογικό, ο τελευταίος πόντος πανηγυρίστηκε ‘έξαλλα’ από την αποστολή των νησιωτών, με τις νεαρές βολεϊμπολίστριες του Σαρωνικού να εμφανίζονται δικαιωμένες για την απόδοσή τους.

"Μια σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για εμάς. Παίξαμε πολύ ωραίο βόλει και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Τα κορίτσια έβγαλαν πάθος και απόλυτη συνοχή στο παιχνίδι τους, κάτι το οποίο με ικανοποιεί πολύ. Τα κορίτσια ξέρουν τι θέλω στο παρκέ και είμαι σίγουρη ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Θέλω να τα συγχαρώ για την εικόνα αλλά και τη νίκη, και ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερη συνέχεια", δήλωσε στο Aegina Portal η προπονήτρια του Σαρωνικού Σβέτλα Βασίλεβα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού τέλος, η επανεμφάνιση μετά από κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες της Κωνσταντίνας Κοτρώτσιου. Η 14χρονη κεντρικός του Σαρωνικού η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (τελευταίο της παιχνίδι στις 22 Οκτωβρίου) επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους, και έδειξε έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα της. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Πέτρος Παπαχατζής και Μαρία Μπάρτζη. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Άρη Αμφιάλης. Τα σετ 22-25, 9-25, 25-23, 8-25. 

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Κλάρκ, Λιότσου (λ), Κοντράρου, Μετούσι, Λούβαρη, Στρατηγού (λ), Δεδεγκίκα, Γιάνι, Τριανταφύλλου, Μπόγρη, Κλώνου, Αλευροπούλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png