Α.Ο.Α. Σαρωνικός - Α.Ο. Κελεός Ελευσίνας 3-0 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.

IMG_7493.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 σετ του Κελεού Ελευσίνας στο κλειστό του ΕΠΑΛ, την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σβέτλας Βασίλεβα πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση επικρατώντας κατά κράτος της ομάδας από τα Δυτικά Προάστια. Ο Σαρωνικός παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο τάραφλεξ του ΕΠΑΛ, αποζημιώνοντας στο έπακρο τους φιλάθλους του, οι οποίοι επέλεξαν να περάσουν ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο μεσημέρι, παρακολουθώντας από κοντά έναν αγώνα βόλεϊ υποδομών.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς και με κυρίαρχο όπλο το σέρβις πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα, το οποίο κράτησαν ως το τέλος.

IMG_7514.jpg

Το 25-6 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με τα κορίτσια της κόουτς Βασίλεβα να δείχνουν μεγάλη διάθεση παρά την σχετική κούραση από το νικηφόρο παιχνίδι του Σαββάτου (οι περισσότερες αθλήτριες απαρτίζουν και το ρόστερ των Κ-18). Στο 2ο σετ η ομάδα από την Ελευσίνα μπήκε καλύτερα από το 1ο και έδειξε να βάζει δύσκολα στην αντίστοιχη ομάδα της Αίγινας, μέχρι όμως τους 8 πόντους.

Εκεί, μετά και τις οδηγίες της έμπειρης προπονήτριας των νησιωτών, η κατάσταση άλλαξε και με απόλυτη συγκέντρωση τα κορίτσια του Σαρωνικού ξανά έγιναν το 'αφεντικό' της αναμέτρησης. Με άκρως πιεστικό σέρβις σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές συνεργασίες, οι μπλε του νησιού ήταν κυρίαρχες, φτάνοντας άνετα στο 25-12 και στο 2-0, μέσα σε πραγματική αποθέωση. Το 3ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς και με όπλο την ψυχολογία, τα κορίτσια του Σαρωνικού προηγήθηκαν με 8-0, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Πολύ καλό σέρβις, αποτελεσματικά τελειώματα και αρκετό πάθος συνέθεσαν μια μοναδική παράσταση βόλεϊ από τα νεαρά κορίτσια της νησιώτικης ομάδας.

IMG_7462.jpg

Με το σετ να τελειώνει 25-5, ο Σαρωνικός έφτασε στο άνετο 3-0 το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως. Μετά το δυνατό σέρβις της Λούβαρη και την κακή υποδοχή των κοριτσιών του Κελεού, ήρθε ο 25ος πόντων των μπλε, με σύσσωμη την αποστολή του Σαρωνικού να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζει τη νίκη. Τα κορίτσια αμέσως μετά μάλιστα, κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους του Σαρωνικού και γνώρισαν την αποθέωση.

"Καλό παιχνίδι για εμάς, και σημαντική νίκη. Τα κορίτσια έδειξαν μεγάλη διάθεση παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, και τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια για την εμφάνιση και τη νίκη", δήλωσε στο Aegina Portal η τεχνικός Σβέτλα Βασίλεβα. 

IMG_7449.jpg

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η επανεμφάνιση μετά από σχεδόν ένα μήνα της Νεκταρίας Λιότσου. Η 12χρονη λίμπερο απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της με την ομάδα λόγω ίωσης. Τον αγώνα τέλος μεταξύ άλλων παρακολούθησε από κοντά και ο Λευτέρης Κογκαλίδης, ο οποίος είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και ταμίας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.). Μάλιστα ο κος Κογκαλίδης συνεχάρη τα κορίτσια του Σαρωνικού για την εμφάνισή τους, ενώ ως άριστος γνώστης του αθλήματος δεν παρέλειψε να τους δώσει και τις απαιτούμενες συμβουλές γύρω από το βόλεϊ.

Διαιτητές ήταν οι κυρίες Μαρία Κοκορομύτη και Κυριακή Μπάρτζη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. 

Τα σετ 25-6, 25-12, 25-5. 

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Βασίλεβα): Κοτρώτσιου, Κλάρκ, Λιότσου (λ), Κοντράρου Δ, Λούβαρη, Σακελλίου, Στρατηγού (λ), Δεδεγκίκα, Γιάνι, Τριανταφύλλου, Μπόγρη, Κοντράρου Ελ, Κλώνου, Αλευροπούλου. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png