Με λαμπρότητα τελέσθηκε Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου.

1699475737366.jpg

Με θρησκευτική λαμπρότητα, ευλάβεια και μεγάλη προσέλευση πιστών, τελέσθηκε στις 6:30 σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Χοροστάτησε και μίλησε στους πιστούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νιικηφόρου. 


Συγχοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Επίσκοπος Έγρας του Πατριαρχείου Σερβίας κ. Νεκτάριος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

S1250003.JPG

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η κάθοδος της εικόνας και των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου από την ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου έγινε ο μικρός εσπερινός. 

S1250013.JPG

Ευχαριστούμε θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Πειραϊκής Εκκλησίας, που μας παρείχαν το link για την ραδιοφωνική μετάδοση.

1699477387607.jpg
Αύριο το πρωί στις 6:30 θα τελεσθεί ο Όρθρος στις 7:30 μ.μ. οι καταβασίες και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ώρα 10:30 η εκκίνηση της λιτανευτικής πομπής και η κάθοδος στη πόλη της Αίγινας με αυτοκίνητα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png