Με το θέμα: "Κατανοώντας την αυτοκαταστροφικότητα των εφήβων" και ομιλητή τον π. Βασίλειο Θερμό, ξεκίνησαν οι ομιλίες της γονεϊκής επιμόρφωσης.

20231126_175521-goneiki-00.jpg
Με κεντρικό ομιλητή τον π. Βασίλειο Θερμό, ψυχίατρο παιδιών και εφήβων, ξεκίνησαν σήμερα, μετά από τριετή παύση λόγω του κορονοϊού, οι συναντήσεις Ομιλιών Γονεϊκής Επιμόρφωσης, της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. 

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Κέντρου Νεότητος, την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος, π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Το κοινό παρακολούθησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την εισήγηση του π. Βασίλειου Θερμού, μετά το τέλος της οποίας ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση.
 
Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, που έχει παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής και σε παλαιότερες εκδηλώσεις στην Αίγινα, πάντοτε με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, είναι διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αναπληρωτής καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png