Με μεγάλη προσέλευση πιστών η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Νικολάου στην παραλία της Αίγινας.

20231206_103304-000.jpeg

Με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ και τη συμμετοχή των ενοριτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Αίγινας η περιφορά της εικόνας του Αγίου Νικολάου.


Η λατρευτική πομπή με τον κλήρο του νησιού, ξεκίνησε από τον ενοριακό ναό και λίγο αργότερα τελέστηκε δέηση στο εκκλησάκι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Στην παραλία του νησιού ακολούθησε μία ακόμη δέηση, αυτή τη φορά με κατεύθυνση προς τον ανοιχτό ορίζοντα της θάλασσας και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. 

Στη λιτανεία συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας,, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπήτρος, ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κ. Νίκος Δρίτσας, εκπρόσωποι διοικητικών υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού και πλήθος πιστών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png