Bράβευση επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2022 - 2023, από το Δήμο Αίγινας.

20231028_140350-vravefseis-000.jpg
Μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου 1940 στην παραλία του νησιού, ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τον Δήμο Αίγινας, του σχολικού έτους 2022 - 2023. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. 


Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης, πατέρας Νεκτάριος Δαρδανός και ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νίκος Βλαχάκος.
 
Βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο βουλευτής κ. Νίκος Βλαχάκος, ο πατέρας Νεκτάριος Δαρδανός, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαρίνος, η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Τσατήρης, υπεύθυνος του Δήμου για το Δίκτυο Πόλεων Ι. Καποδίστρια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png