Δημοτικό Σχολείο Αγίων Ασωμάτων. Ευχαριστήριες επιστολές προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Δημοτικό Σχολείο Αγίων Ασωμάτων. Δελτίο Τύπου.

Ευχαριστήριο προς Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Σουλιώτη Γεώργιο και τους πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για την παρουσία τους στο σχολείο μας.

Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν με την ενημέρωση που έγινε πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις πυρκαγιές, καθώς και με το πυροσβεστικό όχημα που είδαν και έμαθαν πως λειτουργεί.

Η επικοινωνία των παιδιών με το κέντρο επιχειρήσεων που έγινε μέσω του ασυρμάτου του πυροσβεστικού οχήματος ήταν το καλύτερο κλείσιμο για αυτήν την όμορφη εκδήλωση.

Σημαντική και η πληροφόρηση που έλαβε το εκπαιδευτικό προσωπικό για τος πως αντιμετωπίζουμε πιθανή πυρκαγιά στο σχολείο , αλλά και οι οδηγίες για την σωστή χρήση των διαφορετικών ειδών πυροσβεστήρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι και στο μέλλον θα ανταποκριθεί τε θετικά σε ανάλογη πρόσκλησή μας.

Ευχαριστήριο προς τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ Δημοτικού του Δημοτικού Σχολείου  των Αγίων Ασωμάτων συμμετέχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2024  που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν εφέτος το καλοκαίρι  στο Παρίσι.

Για την ολοκλήρωση  της εργασίας τους οι μαθητές μας, οι  οποίοι επέλεξαν να παρουσιάσουν αθλήματα και ολυμπιονίκες της θάλασσας  δημιουργώντας για αυτό το σκοπό και μία αντίστοιχη «υδάτινη» μασκότ,  πραγματοποίησαν τη βιντεοσκόπηση της δουλειάς τους στο Ναυτικό Όμιλο  Αίγινας.

Με την επιστολή αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ν.Ο.Α για  την πρόθυμη και ευγενική φιλοξενία των γυρισμάτων της σχολικής μας  δραστηριότητας, υπογραμμίζοντας ότι η δυνατότητα που μας παρείχατε να  χρησιμοποιήσουμε τον χώρο αλλά και τον εξοπλισμό του Ομίλου συνέβαλε  στην καλύτερη δυνατή υλοποίηση της δραστηριότητας των μαθητών μας,  βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσουν μια εξαιρετική και  ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και αθλητική εμπειρία.

Επιπλέον, οι συμβουλές που δώσατε στα παιδιά, η εμπειρία και η γνώση  που μοιραστήκατε μαζί τους τα βοήθησαν όχι μόνο  να δώσουν τον  καλύτερό τους εαυτό για το συγκεκριμένο εγχείρημα αλλά ταυτόχρονα τους  επέτρεψαν να αποκτήσουν μια ουσιαστικότερη προσέγγιση και βαθύτερη  κατανόηση της αξίας του θαλάσσιου, και όχι μόνο, αθλητισμού.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά  για τη φιλοξενία και την  υποστήριξή σας,  την αφοσίωση και το ενδιαφέρον σας στην εκπαίδευση  και την ανάπτυξη των νέων.  Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη  συνεισφορά σας στην πραγματοποίηση της συμμετοχής των μαθητών μας στο  διαγωνισμό αλλά και για την ευκαιρία που τους δώσατε να αποκτήσουν μια  μοναδική  εμπειρία και αξέχαστες αναμνήσεις.

Με εκτίμηση, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 6/θ  Δημοτικού Σχολείου Αγίων Ασωμάτων Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png